Rabu, 8 Mac 2017

GELIGA CEMPAKA DELAILA ( RMG + AKIK LAPIS )












































































































SOLD OUT
Tn Adie Kadir


Pemberian Puteri Delaila Sari , alhamdulillah.. diingatkan beliau berasal dari kerajaan Chakah.. dan jenis ini mempunyai 2 lapisan yakni akik lapis dan Mani Gajah jenis RMG.

Jangan risau.. item banyak sekarang dan macam biasa item banyak maka harga pun down la.. barang sikit harga up, tu biasa la pasaran batu mata. 

Semua org tahu jenis akik lapis ni apa kelebihannya tapi hak tu tok x mahu cara utk hari ini, yang tok nak utamakan ialah kelebihan pengasehannya dan ia sudah di aktifkan oleh Tuan Puteri, alhamdulillah. 


Pakai buat cincin.. tu saja.. cara jaga...?... kalau dah buat cincin haba badan akan jaga ia.. kalau tak buat cincin simpan dalam beras sahaja insyallah, tapi kalau simpan sahaja tak jadi apa apa lah. INGAT... berdoa kena ada, tok x pernah ajar org pakai batu saja tanpa doa... kita kena berdoa. mana mana ugama pun berdoa setiap hari. 



Kod Produk : GBZB 7317
Bentuk : Cempaka Delaila RMG
MAHAR : 350 Mlr

GRAB SATU SATU 120 Mlr

GRAB SEMUA 600 mlr


Jika anda bandingkan dengan RMG hibrid, beza harga pada rupa..itu saja. 



MAYBANK 551016691626  ( My Gemstone )

RHB 20129160006603 ( My Gemstone ) 


Anda Juga Boleh melakukan Pembayaran di PAYPAL dengan Klik Butang di Bawah 


Selepas Melakukan Pembayaran Sila Hantarkan Gambar Pembayaran anda, nama, alamat dan kod barang ke 

0178259540

Item Anda akan sampai ke Tangan anda dalam masa 3 hari Masa Terengganu Bekerja, Sekiranya tidak, sila Hantarkan Aduan kepada Tok Muda Secara Langsung










MAHAR



4 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami