Rabu, 8 Mac 2017

MUSTIKA PUTERI SINAR


































































Mustika Puteri Sinar 18

Tok Tak mau cakap banyak, yang tok tau.. tok nak maharkan ia untuk anda pada nilai thorbaeekkk .. insyallah 

Jenis ini mempunyai kelebihan :

Penunduk Jin 

Penaik aura diri 

Menstabilkan Moody

Pelembut hati manusia 


Item ini pemberian kerajaan Sabara Oleh Puteri Sinar 18 ( Bukan nama sebenar ) dan ia di dampingi sang Puteri sendiri. Hak ni kalau sapa sapa teringin nak seru dan kasyaf, silakan.. dia tak kisah.. mana tau boleh jadi isteri insyallah

Penjagaannya di basuh dengan air kelapa Muda pada bulan mengambang dan kemudian di embunkan malam yang sama. esoknya di ambil dan di basuh dengan air mineral/zam zam. samada ia di simpan atau di buat cincin, bebas. 


Kod Produk : GB6F 7317
Bentuk : Mustika Sinar
MAHAR : 250 Mlr

GRAB SATU SATU 220 Mlr

GRAB SEMUA 800 Mlr






11 ulasan:

  1. Tok..bulan mengambang tu bulan penuh lah kan..haha sori konfius sat

    BalasPadam
  2. Salam tokmat..Grab 4a ye tok..

    BalasPadam
  3. salam tok..maaf lmbt komen ..pyment done.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baik tuan. Nt sebelum bg detail ke mr baz buat ulasan dlu ya tuan . Terima kasih

      Padam
  4. As-salam tok....yg ni ade lg ke tok...kalo nk seru....kna sorang2 @ boleh berteman?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada lagi zam. kena sorang sorang lah , kalau berteman , kawasan mesti kawasan sunyi dan jauh dri org

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami