Ahad, 26 Mac 2017

GELIGA ULAR TEDUNG KUNING S3







SOLD OUT
Tn Hempedu Pasir



















SOLD OUT
Tn Nasiruddin


















SOLD OUT
Tn DATO



Siri 3 dari Ular Yang sama namun kelihatan jenis batunya sedikit berbeza. 


Mustika Ular Tedung Kuning yang mempunyai kelebihan penarikan Kekayaan dan kekuatan energy alami sekeliling....

Menarik kekayaan dari segenap penjuru dengan izin Allah SWT

Barang Alami tanpa isian

Mempermudahkan urusan dunia , baik kerja atau bisnes dengan izin Allah SWT

Kerezekian 6 penjuru

Dan kelebihan lain yang tak mampu tok nyatakan semua, bagus anda merasainya sendiri baru ada kejutan insyallah 


Antara item terbaik tok ada dan ingin di maharkan, jangan tanya kenapa tok nak jual.. sebab tok penjual. Bukan penyimpan . 

Jenis ini mampu tok maharkan lebih murah kerana nak kata Rare batunya, tak lah rare sangat, bagi tok lah, kalau newbie, tok tau drg akan terbeliak biji mata..Otai boleh menelan air liur


Kod Produk : MUSTIKA U 14217
Bentuk : Geliga Ular Tedung Kuning
MAHAR : Rm 3k

MAHAR MUSIM GAWAT : 
RM 300 / $ 69.80













77 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda...Maaf tok sy ungrab 1a bagi laluan kpd yg memerlukan...Maaf tok muda na...

      Padam
  2. Balasan
    1. Ungrab 3a kepada tuan nusantara..ayah dh dapat stock dapur semalam yg lebih menawan lagi..

      Padam
    2. Tn Di lain halaman kalau ayah dah kawtim stock dapor. Ayah x perlu grab di halaman ini. Dan kemudian UNGRAB pula item di halaman ini. Ramai sahabat lain menerima akibat menunggu dan kecewa sementara tok pula akan di persalahkan akibat sistem.

      Jadi tuan iblis singa walau pun tuan otai di sini bukan bermakna tuan boleh buat suka hati. Otai lain juga masih menghormati tok di sini.

      Ada pihak yg mempersoalkan tok kenapa tuan mendapat kelebihan lebih dari yg lain. Dan ini menyebabkan tok sedar tok tidak berlaku adil kepada semua.

      Jadi harap tuan berikan kerjasama dan mematuhi perundangan di sini.

      Oleh demikian sebuah arahan sudah tok keluarkan kepada mr baz tadi untuk pihak kami mengambil tindakan

      Padam
    3. Tuan IBlis singa UNGRAB item ini kepada tuan nusantara atau kpd sesiapa sahaja yg mampu utk PD serta merta.

      Padam
    4. Stock dapor di bekukan dan di buka kpd offline

      Padam
    5. Salam,maaf tok saya baru online..payment done..terima kasih tn. Sham..

      Padam
    6. Maaf tuan, Dato dah PD pagi tadi jam 10-+am

      Minta tuan pertimbangkan 2A atau stok dapor

      Padam
    7. Tok, saya ambil stok dapor..2A rasanya Tn. Nasiruddin dah buat payment

      Padam
    8. hurm, stok dapor pun dah ada org grab dah , tuan ariffin . insyallah tok cuba dapatkan utk tuan sebiji lagi malm ini

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Alhamdulillah.. x sngka rezki.. ngat td da x dpt.. sbb line intenet mmg slow.. payment done ye tok.. akn sy wasup tn baz.. trima kasih ye tok.. 😁😁😁

      Padam
    2. Sy da payment done la tok.. ce tok tgk smula ulasan sy, sy payment done xsmpai sejam drp masa lock.. hehehe.. tok pnat ni drive jauh2..

      Padam
    3. Salam tok...
      maaf mencelah, tp bkn ker GRAB dan PD dilakukn pda trikh yg sma tok? maaf tok, atau mungkin sya yg kurang phm dgn sistem baru ni...

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    4. ades tok tak perasan pulak, maaf tuan haha

      Padam
    5. Hehe.. xpe tok.. hal kecik je.. tok sbnrnye x cukup rehat ni drp perjlnan jauh.. sy pham tok.. ape pon ksihatan ttp kne jage tok.. smga tok sihat n dilindungi nya slalu.. 😁😁

      Padam
    6. dah settle tuan, sila lihat ulasa tok paling bawah ya

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Grab menunggu...mna2 yg dapat...
    Lambat tk smpat lg..

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. utk ini tuan juga boleh dapat asalkan ada yang tak buat PD dalam masa 12 jam, walau lebih 1 minit tuan boleh terus PD tanpa notis

      Padam
    2. itu memang law GBunian dan semua org tahu

      Padam
  8. Ah........ di sini rupanya halaman yang tok maksudkan

    BalasPadam
  9. Tok, mana-mana yang tak buat payment lepas tamat tempoh, saya grab dan pd terus dari deposit sebelum ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak tok. Ada yang belum grab lagi ke? Kira saya tak dapat ke?

      Padam
    2. hurm..nampaknya macam tu lah tuan, sila baca semua komen ya

      Padam
    3. Tak apa la..kalau begitu saya tunggu yang tak pd ikut tempoh. Cukup masa saya auto grab dan pd ya tok?

      Padam
    4. ya tuan, itulah protokolnya . siapa lambat PD 12 jam.. org lain boleh PD tanpa notis

      Padam
  10. Salam..tok grab 2a tok...ada lg x?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, 2A sudah di GRAB

      1A masih available

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  11. Baik tok berita phm..
    tak sempat lg, blom rzki, dh lma tringn sgt nk pkai item nih.
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1A sudah di lepaskan grab tuan, tuan mahu?..sila grab

      Padam
  12. GRAB TOK...
    SYA GRAB 1A
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah tuan Hempedu .. tok lihat perjuangan tuan amat perit hari ini, namun memberikan hasil yang memuaskan, tahniah

      Padam
  13. Alhamdulillah...terima kasih tok, terima kasih jg kat (Tn. silvers rayleigh) sbb bagi peluang..dh lama dok ngidam nak pakai nih. Payment akn disegerakan esok pagi dan akan di updatekan trus kpd tn baz.ingatkan dh melepas td...huh.

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok...Alhamdulillah.Payment done.

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    2. Salam tok...
      Grab dn PD sya SAH kn tok?

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
  14. Assalam tok... semua item nie dh Ade org punya kew..? Klu Blum sy nk grab 1...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , semua sudah berpunya na

      Padam
  15. Balasan
    1. Grab stock dapur tok

      Padam
  16. Tok, saya masih tunggu auto pd dari semalam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi kalau tok muda rasa macam susah atau takut timbul rasa tidak puas hati pada yang lain, tak apa la. Bukan rezeki saya. Tok abaikan saja perkara ni. Saya tunggu item lain.
      Saya buat macam ni pun sebab tak nak deposit saya tergantung. Takut saya lupa. Kalau dapat selesai cepat, alhamdulillah tak serabut.

      Padam
    2. X da masalah tuan. Sekiranya item yg tuan deposit di grab. Kami dah maklumkan akan pulangkan deposit tuan atau tuan boleh gunakan deposit tu beli item yy sama nilai deposit. Sbnrnya banyak pilihan utk item bawah rm 100 atau 200 tuan.

      Jika tuan inginkan deposit tuan semula. Berikan slip bayaran ke mr baz dalam wassap. Nama.dan no akaun tuan. Sebaiknya maybank dan juga email. Mr baz akan maklumkan pada tok dan deposit tuan akan di kembalikan

      Padam
  17. Sebab saya dah ada deposit pada tok. Jadi jika tiada yang pd dalam masa yang ditetapkan, tak bolehkah saya queue untuk terus grab dan pd tanpa perlu baca ulasan setiap masa.
    Sebab dah ada deposit, saya boleh dikira bayar serta merta kerana nilai deposit dan mahar sama.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena baca juga blog tuan. Jika tak org lain akan grab. Tuan deposit item ini ke?

      Padam
  18. Grab stok dapur

    BalasPadam
  19. Grab 3a..yg tuan IS ungrab..tggu tok sahkan..sy akn buat payment serta merta

    BalasPadam
    Balasan
    1. antara 2A dan stok dapor sahaja masih ada, sekiranya tuan nusantara di atas ambil 2A, tuan boleh ambil stok dapor, sekiranya sebaliknya, maka sebaliknya lah

      Padam
    2. Tok.. sy da payment done xsmpai sejam drp jam grab.. ce tok tgk smula ulasan sy bawah ulasan grab bwah tok.. hehehe.. tok jgk boleh tnye tn baz.. hehe.. terima kasih tok..

      Padam
    3. Baik tok..sy xnk ggu item grab org lain..sy grab stock dapur je..konfom ye tok

      Padam
  20. 1A : Tuan Hempedu Pasir
    2A : Tuan Nasirudin
    3A : Dato

    1 Stock dapor : Tuan Ariffin

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Tok..sy da msg mr.baz..katanya stok dapur ni sudah di grab..pelik..bkn ke tok da sahkn utk sy? sy pon tgh hold payment..dri smalam sy da msg..tp mr.baz busy..sy phm..sbb tu sy tggu

      Padam
    4. Tok pun pelik .tp tok dah mohon insyallah akan dapat

      Padam
    5. Alhamdulillah tok..sy tggu ya..sbb skang sy mmg xleh buat payment..M2U prob..In Shaa ALLAH esok bleh..sy grab stok dapur ya

      Padam
  21. Grab tu mcm mane tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami