Selasa, 14 Mac 2017

MANI GAJAH TERUNA GRED SUPER RARE




















































Semua item di atas anda layak memiliki emas Rasmi Public Gold yang sah laku di seluruh Malaysia, Singapore , Indonesia dan Negara lainnya yang mempunyai Public Gold atau yang menerima emas sebagai item bernilai .

Item di atas adalah di dalam kelas Mani Gajah Teruna King Hyper Rare dan jenis ini dalam rekod GB 5 tahun, ia cuma beberapa kali keluar, x salah tok muda, x sampai 5x pun keluar, selalu otai Iblis singa la yang rembat, tok pun tatau lah apa dia buat dengan MGT KING ni, itu urusannya , tok suka bila orang bahagia dengan item permaharan tok alhamdulillah. 

Mani Gajah Teruna King Ini sukar di perolehi, Warnanya merah mengancam, Uratnya lawa lain macam, Sinarnya membuatkan permata lainnya terancam. Silap hari bulan pemakainya dah tak pakai batu lain dah, dok pakai yang ini saja.. 

Kekuatannya... ?... sejak ia di temukan.. kajian demi kajian, ujian demi ujian, testimoni demi testimoni, maka tok memilihnya sebagai Mani Gajah kelas paling terkuat di dalam kategorinya di dalam medium pengasehan. 


Kod Produk : MGT 13317
Bentuk : Mani Gajah Teruna Grade KING
MAHAR : 1200 Mlr

GRAB SATU SATU 600 Mlr





HADIAH BERMUSIM GBUNIAN 2017









MAHAR


13 ulasan:

  1. Balasan
    1. silakan.. banyak nya ayah punya koleksi MGT ni yah :)

      Padam
    2. Ayah tk perasan maharnya rm600..maklumlah la ni tulisan dh jadi kecik ayah terpaksa zoom..baru nampak regenya..lost bajet..ingatkan mahar mampu milik..jadi ayah terpaksa ungrab tok..jadi saper tk amik memang rugi besar..barang yg ayah pilih memang dh teliti dalam be2rape second jer..yg ni meme cun..

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment Done Tok, terima kasih dah..waps ke tn Baz

      Padam
  3. Assalamualaikum tok mat. Skarang nilai rm1 kita bersamaan brape dollar usd ye. Tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, tok merujuk di sini tuan

      https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHWL_enMY682MY682&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=1+MYR+to+USD&*


      Sementara Fee paypal tok merujuk di sini

      https://www.shopify.com/tools/paypal-fee-calculator

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami