Rabu, 8 Mac 2017

GELIGA PUTERI MANJA









Lama dok simpan.. akhirnya bertukar warna. dari biru ke merah macam ni.. Jenis kategori batu dewa dewi bagi Kami di sini, mampu bertukar warna jika kena air , lembab atau haba... tapi jenis ni amik masa la.. koman pun setahun. Alhamdulillah. Buat masa sekarang semua batu Tok Muda maharkan hidup belaka.. rahsianya?... jangan guna asid, alkohol semasa polish dan cuci batu permata. berkilat memang kilat, tapi cepat reput. 


Deskripsi lepas

Alhamdulillah item perolehan Kawasan Chador, lama tak pergi kawasan tu, semalam tok pegi lagi selepas pulang dari Pantai Kelulut.. La ni asyik ke arah arah sana pula.. 

Jenis di atas mempunyai kelebihan :

Pelembut

Sesuai di pakai oleh mereka yang di pandang lekeh walau dah pakai smart smart

Mereka yang tiada perhatian dari orang lain

Memudahkan mengawal anak buah dan pekerja

Kata di terima 

Penunduk






Kod Produk : GPMANJA 4317
Bentuk : Geliga Puteri Manja
MAHAR :70 Mlr

GRAB 50 Mlr






MAHAR



Item kami siap kos pos dalam semenanjung sahaja ..Borneo kena tambah rm 5. luar negara tu kena tanya Mr Baz na


5 ulasan:

  1. Balasan
    1. silakan...tapi tuan Iblis singa dah grab dah tuan..cuba risik stok dapor 0178259540, mana tau offline belum amik ya

      Padam
  2. Terlambat..Tuan iblis singa dah grab dulu..tahniah tuan..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami