Isnin, 6 Mac 2017

BEBASSOLD OUT
Tn AdamFxAkik Yang Mampu Diisikan.

Assalamulaikum wbt dan salam sejahtera. 

Pertama kali dalam rekod permaharan kami. Tok Muda Buka peluang kepada mereka di luar sana untuk memiliki Jenis jenis Isian Yang di kehendaki sesuai dengan kehendak masing masing

Jenis di atas ialah Jenis Akik Limau Manis, Semanis manis warnanya. Antara isian boleh di lakukan ialah jenis isian Rendah dan sederhana melalui zikir dan jumlah jam ia di lakukan, untuk isian tahap tinggi buat masa ini dengan keadaan tok di sana sini ia tak mampu tok lakukan. Jenis isian yang mampu di lakukan ( Rendah ) 

Pengasehan

Pelarisan Niaga

Penunduk lawan

Benteng Sihir 

Memudahkan urusan

Wibawa

Penggerun Musuh

Pembungkam
*Jenis di atas mampu di lakukan isian energy rendah dan untuk tujuan ini tok minta sebanyak RM 50 sahaja Jenis Isian ( Sederhana ) 


Pengasehan

Pelarisan Niaga

Penunduk lawan

Benteng Sihir 

Memudahkan urusan

Wibawa

Penggerun Musuh

Pembungkam


*Jenis di atas mampu di lakukan isian energy rendah dan untuk tujuan ini tok minta sebanyak RM 100 sahaja PENGISIAN DAMPINGAN

Tok menambah 1 tajuk lagi kerana tok tak berapa menggalakkan anda mengambil isian pil tahap tinggi kerana ia mampu MAKAN DIRI sekiranya anda tidak bersolat, dan Tok Muda Juga Tidak mahu anda bersolat kerana ILMU dan isian. Maka sebaiknya ia diisikan di batu cincin / permata / mulia.. senang ..1 masa kalau tak mahu di berikan kepada anak anak, abg adik, atau di jual kepada orang lain. Dengan erti kata lain... BENDA tak duduk di dalam badan. 

Pengisian dampingan ini di lakukan serupa dengan ritual Pengisian kelebihan melalui ayat ayat Asma' Ul Husna, namun untuk memujuk penjaga ayat ( energy ayat ) untuk lekat di Mustika bukanlah pekerjaan mudah.. Jika pengisian peringkat sederhana di lakukan selama 3 jam, maka jenis dampingan di lakukan selama lebih dari 6 jam..dan sudah tentu bukan tok buat direct, lenguh lah kaki , kebas habis. Ada caranya dan kerana mengetahui cara itu duduknya tok di kalangan Guru Hikmah ... Bukan Guru Tasauf.. Lain tak sama, tapi jalan tetap menuju kepada Allah SWT. 

Dampingan yang di masukkan bukan boleh di buat telefon, di buat bual , di buat seru, di buat berjumpa. Ia di amanahkan melalui solat Hajat mohon pada Allah di berikan sejenis dampingan bagi menduduki di batu ini dan memberikan kelebihan kepada pemiliknya dengan izin Allah selagi mana pemiliknya menjalankan Syariat Nabi Muhammad SAW. 

Dampingan jenis ini Tok Muda minta Upahnya sebanyak RM 500 . 

Mana mana batu di dalam Blog GB atau mana mana batu dari peniaga lain boleh di jalankan isian ini pada kadar yang sama. 

Jadi peluang ini tok tidak buka selalu. maka insyallah di halaman ini sahaja bab dampingan ini tok menulis. Jika anda membaca pasti berjumpa tulisan ini, jika anda ingat anda pasti akan menanyakan semula kepada Tok Muda di Halaman yang lain, insyallah


Kod Produk : JB 4317
Bentuk : Limau Manis
MAHAR : Untuk isian sahaja, Batu di atas di berikan percuma dengan kos isian


Kos Isian Tahap Rendah : Rm 50

Kos Isian Tahap Sederhana : Rm 100

Kos Isian Dampingan : Rm 500


8 ulasan:

 1. tok, saya nk isian sederhana grab batu 4a

  BalasPadam
  Balasan
  1. Payment dh wat pd 02hb Ogos 2017,
   details dh wassup pd ustazah.

   Padam
 2. As salam tok, saya dh bankin duit untuk pengisian tahap sederhana.
  Details dh bagi pada ustazah. Terima kasih

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami