Rabu, 15 Mac 2017

MGT GRADE SPECIAL









Ini bukan RMG, ini MGT Grade special, tok yakin tuan Iblis Singa sendiri tidak pernah memiliki jenis ini. dan ia cuma ada 1 sahaja. Apa khasiatnya...?... Kalau newbie bijak, mereka ambil, kalau tidak otai sambar dulu. 

Jenis ini level King dan tok ingin memaharkannya pada mahar bukan King. Untuk anda di GB sahaja 

Boleh di belah berapa anda mahu kekuatan tetap sama dengan izin Allah SWT


Kod Produk : RMG 13317
Bentuk : Mani Gajah teruna Grade Special
MAHAR : 1200 Mlr

GRAB SPECIAL : 250 Mlr

SOLD OUT
Tn Saiful

MAHAR


27 ulasan:

  1. Fuhhh likatnya..nsib sy dah ad MGT tok tu..klu x dh sambar

    BalasPadam
  2. tuan ariffin xnak belah kongsi???

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Klu ayh nk kongsi skali silakan..sy tggu

      Padam
    2. O.k ayah kongsi sekali nikmat mgt nih

      Padam
    3. Sori ayh..da ungrab..bkn rezeki sy..lpas sy ayh yg grab..so ayh punye giliran la ni

      Padam
    4. Baik..ayah grab kalu camtu

      Padam
  4. Alhamdulillah bleh tuan amer..sy jadi berkongsi dgn tuan..klu bleh sy nk 3 org termasuk sy..MGT ini dibelah 3..sy tggu tok izinkan dulu..lg sorang msih bleh berkongsi..spe cpt dye dpt..niat sy cuma nk org lain pon merasakan khasiatnya sbb tok ckp item ni cuma ada 1 sahaja..sekian

    BalasPadam
  5. salam tuan,, kalau di izinkn sye nk kongsi jgk..besar 5 sen pun xpe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau yang grab sanggup share, silakan berbincang

      Padam
    2. Salam tok..sy sudi kongsi..tp bleh belah 4 ker? sbb yg berkenan ngan item ni ade 4 saudara termasuk sy..klu bleh belah 4 maka bayaran di buat secara berasingan ker..bahagi 4..minx penjelasan

      Padam
    3. belah 4 jadi haluih sangat. dua ok dah tu

      Padam
  6. Baik tok..klu cmtu belah 3 bleh..utk sy, tuan amer dan tuan IS..cukupkn 3 jer?

    BalasPadam
  7. tuan ariffin kene tnye mr baz , boleh x belah 4..kalau boleh tn ariffin buat kputusan sape2 kongsi.dan tn ariffin buat pembayaran grab beserta kos pemotong an dn pos skli, tuan yg kongsi td buat pembayaran kat tuan ariffin beserta pemotongan dn pos,.pndapat sye

    BalasPadam
  8. mawi672@gmail.com (tn ariffin ,, kita bincang kat blkang)

    BalasPadam
  9. name sye xde hmmm,,rezeki xde..

    BalasPadam
  10. As salam..sy lepaskan item MGT ni..sori lmbt bgtaw..sbb ada saudara yg nak share jadi sy pon tggu reply dri mereka..da msg mr.baz smlm tnye psal bayaran psl share n potong batu cnne..smpi skang msih xde reply..busy kot..sbb sy xnk bwat keputusan tnpe pengesahan..klu sy grab sorang da lama PD..sorila..sy ni msih newbie..slh silap maaf ya..bkn rezeki sy..lgpon da lebih 12 jam..sy kene beri laluan utk saudara lain

    BalasPadam
  11. nie kalau xda spa nk grab lagi,kalau ayah x grab lgi, bgi saya jelah grab..
    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. mereka dah un grab, silakan terus grab tuan

      Padam
  12. payment done ke encik baz. syukur. merasa jugak MGT akhirnya.
    -saiful-

    BalasPadam
  13. Takda saper grab..ayah garab item ni..

    BalasPadam
  14. Full payment done petang semalam..

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih yah. tapi nampaknya tuan saiful dah PD dahulu

      Padam
  15. Ayah dh tanya baz sebelum payment dan beliau beritahu item ni masih ada dan takde apa2 update payment..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok sedang semak. Jika benar. Mana mana id tanpa nama dan meletakkan nama di bawah atau tanpa nama atas nama tn saiful . Komen drinya tidak akan di pamirkan.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami