Ahad, 12 Mac 2017

GELIGA PUTERI DAYANGKU MELATI





SOLD OUT
Tn Adam FX























































Ini ialah pemberian kedua beliau, pemberian terakhir beliau ialah pada : 25 . dec 2016


Alhamdulillah.. perolehan Timah Tasoh. Pemberian Puteri Dayangku Melati. Tiba-tiba tok teringat pulak lagu "putih2 melati" hehe.. Puteri ni memang putih melepak...
InsyaAllah ia adalah sejenis akik yang termasuk dalam golongan rare jugak coz ia warna putih tapi bila di suluh berwarna kuning dan hijau. Cantik kan? haha.. 

InsyaAllah ampuh  dalam:

Menjaga pemiliknya dari sihir dan ain dengan izin Allah SWT

Penunduk musuh

Meningkatkan rasa positif dalam diri

Pembalikan sihir dan fitnah kepada yang buat fitnah tu, siap la kalau kena

Pesanan Tuan Puteri buat pemiliknya adalah banyakkan zikrullah setiap masa dan jauhi maksiat, insyaAllah semua kelebihan di atas akan dimiliki..


Kod Produk: GB03 4307

Bentuk: Geliga Puteri Dayangku Melati

MAHAR : 177.77 Mlr

GRAB SATU SATU 155.77 Mlr

GRAB SEMUA 480.77 mlr




9 ulasan:

  1. Grab 3A
    Payment done sudah mesej kepada Tuan Baz.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Klau ikutkn di sini msih ada lg tuan. Sila whatapp 0127845231 utk confirmation ya. Tq

      Padam
    2. Ayahanda..sudah xde promosi ke item ini??heee

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami