Sabtu, 25 Mac 2017

GELIGA ULAR TEDUNG KUNING










Hurm... item ni king hyper rare gila, kalau bukan dalam kekangan demi Allah maharnya standard di sini sekitar RM 3000. 

Tapi insyallah... untuk anda... dan tak perlu tok nak cakap banyak kali ya... cuma tok nak menambah... apabila keadaan negara kita dah stabil, permaharan di sini juga akan kembali pada nilai standardnya, Jadi... kalau tok jadi anda... tok akan RENTAP peluang ini sekuatnya.  Jangan risau tok tak marah, malah tok suka anda sentiasa di sisi kami. 


Geliga ular tedung selar kuning atau nama org biasa panggil.....MUSTIKA RAJA ULAR

Ia mempunyai sinaran pancar aura dan energy yang amat menakjubkan , sila anda perhati betul di jari.. hampir keseluruhan jari Mr Baz di penuhi dengan pancaran kuningnya setelah di suluh bawahnya, perlu anda tahu, tidak semua batu memancar begini. sila semak di halaman halaman lepas utk item lainnya. 


Item ini mempunyai fungsi yang amat besar di dalam :

MENJAGA KEDAULATAN 

KEMASYURAN

Bisa menjadi LEADER di dalam sesebuah kumpulan

Kelihatan GAH dan Bersifat  KEPIMPINAN

Kerezekian BESAR

PENUNDUK MAKHLUK DAN ULAR

Tidak Di gemari JIN JIN, SAKA yang JAHAT


PASTI........ Semua dengan izin Allah... Kalau Allah tak izin .. Anda takkan jumpa pun blog GBunian ini, betul atau tidak?... apadia tak betul?... habis tu mana kepercayaan kepada Qada dan Qadar?... haish... Kita duduk di sini kerana Allah sudah Takdirkan ... Kita dapat di dalam semua semua org yang bersorak GRAB di sini kerana Allah Mahu kita yang dapat dan memilikinya... tidakkah anda percaya kepada Ketentuan Allah?... Ah.. jadi ustaz pulak... ok baik baik



Kod Produk : GUTK 21317
Bentuk : G.Ular Tedung Selar Kuning
MAHAR : RM 3000 / $ 698

MAHAR MUSIM GAWAT : 
RM 300 / $ 69.80

10% bagi ke tok dari mahar standard sudah lah.. kalau boleh jual lebih tu rezeki anda, rezeki org tak sama. insyallah  

63 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Payment done tok. Dah WhatsApp details tadi ke tn baz. Terima kasih tok.

      Padam
    3. w.salam wbt tuan nusantara tuan ben sudah melakukan pembayarannya

      Padam
  2. Balasan
    1. Tok saya Grab .Tn Ben belum buat payment mcm sudah limpas 12jam
      Adakah boleh saya buat payment

      Padam
    2. Tok saya Grab .Tn Ben belum buat payment mcm sudah limpas 12jam
      Adakah boleh saya buat payment

      Padam
    3. Tok Payment Done ,Details Wup Mr Baz .Tn Ben belum buat payment sehingga jam 9.02am hari ni limpas 12jam sudah.

      Padam
    4. errrrrrrrrrrr........... dah 2 org buat payment salah.. minta maaf baru naik komen, tok baru lepas istirehat dari pemanduan semalam. walau bagaimana pun sebanyak beberapa item King yang mahal di halaman lepas sudah tok senaraikan akan naik sehingga 28hb. sekiranya tuian inginkan refund bagitau ya, sekiranya tuan nak tunggu item king lain, silakan juga

      Padam
    5. Baik tok, saya punya kira simpan buat deposit ya.

      Padam
    6. OK Tok tidak apa, simpan dulu nanti ada rezeki yg lain tolak saja

      Padam
  3. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. berapa ramai org nak PD Item ini, huhu.

      errrrrrrrrrrr........... dah 2 org buat payment salah.. minta maaf baru naik komen, tok baru lepas istirehat dari pemanduan semalam. walau bagaimana pun sebanyak beberapa item King yang mahal di halaman lepas sudah tok senaraikan akan naik sehingga 28hb. sekiranya tuian inginkan refund bagitau ya, sekiranya tuan nak tunggu item king lain, silakan juga

      Padam
  4. Assalam tok muda.item hyper rare ni tak blik modal ni tok muda. HeheπŸ˜… tok muda memang terbaek πŸ‘πŸ‘πŸ‘

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, xpa tuan. utk pelanggan yang tok kasihi apa salahnya

      Padam
  5. Balasan
    1. Kalau tak ada pd, saya pd ya tok, ikut sistem lama..

      Padam
    2. Kalau ikut sistem lama tuan, GRAB payment mesti dalam 12 jam, sekiranya tiada, sesiapa boleh terus PD tuan walau pun tuan tuan yang lain lain. kita tak ikut giliran dah la ni sebab kebanyakan akan tertarik dengan item lain pada penerbitan seterusnya. Jadi jika mahu sila PD selepas tamat walau 1 minit masa 12 jam tersebut.

      Boleh PD pada jam 9.02am ini jika belum ada pd dari tuan ben

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. As salam tok.. kalau belum sape2 grab, sy grab ye tok..

    BalasPadam
  8. Grab,byk2 Kali pasal selalu ulasan tak keluar

    BalasPadam
    Balasan
    1. sabar, tok dalam memandu tadi, komen akan keluar juga tuan. tapi nampaknya belum rezeki

      Padam
  9. GRAB
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  10. Blom kluar komen...
    Aku dh nebes dh ni.dh lma dok brhajat mngidam nak pakai nih.harap2 dpt..
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  11. Melepassssss......
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  12. Punyala engat xda orang dpt..rupanya dok beratoq..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haaaa. tapi x salah kan mencuba?..

      Tok rasa mcm tok masukkan 2 item di 2 halaman berbeza, tapi p mana pulak la halaman 1 lagi tu tatau la

      Padam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. rasanya kat halaman 1 lagi, dia sepatutnya ada 2 halaman, tok pun dok cari mana 1 lagi halaman item yang sama

      Padam
  14. Tok ada smpan lg hat lain item king hyper rare yg blom dipertonton kn..hehehehe

    BalasPadam
  15. Boleh PD pada jam 9.02am ini jika belum ada pd dari tuan ben

    Untuk sesiapa sahaja yang sudah type grab di sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih ada ini tok?
      Menunggu update

      Padam
    2. sudah di sambar stock dapor tuan

      Padam
  16. Payment done tok. Terima kasih tok.

    BalasPadam
  17. As-salam, klau tiada rakan-rakan mahu saya grab, haha...

    BalasPadam
  18. Dh ada PD ker tok?

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  19. Ayah grab stock dapur yg lagi satu tu tok

    BalasPadam
  20. As salam tok.. maaf ye.. sy harap tok pikir kan kembali tentng sistem komen ye tok.. sy td pon nyaris PD item ni jgk tok.. kalau tok buat bid sy rase xde masalah tok.. tp kalau tntng grab item rebutan cam ni, yg sume sahabat tgh tgu tn ben PD atau belum sbb nk PD jgk, pas 2 tgu komen keluar, mmg jd masalah tok.. utk tok jgk.. kalau item bnyk xpe tok.. leh ambik stok dapor,.. hehe.. maaf ye tok.. sy cume mahu tok pertimbangkn smula ttg sistem komen.. ada masa boleh tok komen sume naek serentak, dan ada masa komen kne terus keluar ikut keadaan tertentu tok, utk permudah kn tok juga.. hehe.. sy hrap gb trus maju jaya.. drp thn 2014 sy join, smpai skrng sy ikut wlaupon krng mahar, tok slalu pk kn tntng plnggan tok.. sy hrap gb makin maju n harmoni.. insyaAllah.. trima kasih tok.. 😁😁😁

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan. terima kasih atas teguran tersebut.

      Sebenarnya semalam tok di dalam perjalanan selama 11 jam dari kedah ke terengganu tuan dan melalui kawasan kawasan yang kurang line tenet, selalunya tok semak dalam purata 1 jam sekali blog tok.

      Kesilapan melakukan Tawaran dari pelanggan ini akan di perbetulkan di mana insyallah tok akan laksanakan secara bida sahaja.

      Tentang komen memang tok akan gunakan sistem kini memandangkan bila kita pakai sistem lama dulu, ( komen naik serta merta ) ada org yang mengambil kesempatan menghuru harakan keharmonian blog GB.

      Insyallah selepas ini hanya ada bida sahaja utk item begini ya

      Padam
    2. Alhamdulillah.. terima kasih tok.. mana2 yg tok pikirkan bagus, bagus jgk la utk kami tok.. hehe πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

      Padam
  21. Assalamualaimum.. ade lg x geliga ular tedung tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, dalam permohonan untuk tuan ariffin

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami