Isnin, 6 Mac 2017

GELIGA DARAH NAGA ( B )


























SOLD OUT
Tn Mohd Sharum



Item ini mempunyai kekuatan bagi membekalkan kekuatan kepada pemilik dengan izin Allah di dalam keupayaan Kekuatan Badan , pukulan atau hayunan tangan yang lebih mampat, pemilik akan merasakan hayunan tangan mereka terasa lebih besar berat dengan izin Allah. Namun beringat.. Jika di depan itu musuh tak apa, sekiranya masih di anggap kawan, maka pekakkan telinga dan terus langkah mu menuju ke hadapan.

Item ini juga mempunyai daya pembalikan fitnah, Ghibah dengan izin Allah taala, biarkan Ghibah tentang anda di sebarkan.. bersabar, Ia akan bertindak sendiri, apa akan berlaku kepada mereka wallahualam tidak mampu tok ucapkan, Pakai dulu baru tahu insyallah 


Tiada cara penjagaan yang khusus kecuali di masukkan ke dalam beras hitam sekiranya tidak di pakai 


Kod Produk : GDNAGA 4317
Bentuk : Geliga Darah Naga
MAHAR : 320 Mlr

GRAB 120 Mlr

GRAB SEMUA 180 MLR






MAHAR



14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda...Payment done...Details dlm WhatsApp na...Terima kasih

      Padam
  2. Balasan
    1. Hehe..aura sama,cehhh..selalo klu item bkaitan ngan ptempuran,msti sy dpt grab awal..mungkin rezeki kot tok

      Padam
    2. Assalam Tok..payment sy bank in sblom kul 7 ptg ni yaa..tgh ad koje

      Padam
    3. Terima kasih tuan. Alhamdulillah

      Padam
  3. So next time tn muhd sharum boleh sit back and relax, pekena secawan kopi 0 +madu kelulut sambil2 beri peluang kat rakan2 lain pula yg berhajat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. otai tak boleh rileks boh, tak lama lagi tn F.Fathil pun akan jadi otai blog dah

      Padam
  4. Aduh malunye...kita ni newbie jer, (selepas terlepas bas berahun tahun lamanya). Tq ya

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami