Sabtu, 18 Mac 2017

PERCUMA 1

















































Akik ini percuma untuk mereka yang memaharkan item pada hari ini SAHAJA. Sila Grab dan Pilih dan kemudian sertakan di dalam order anda hari ini

Sorang 1 hadiah sahaja untuk 2 halaman percuma, jangan Tamak


30 ulasan:

  1. Balasan
    1. Alhamdulillah..rezeki..saya ad mahar tangkal tok guru ari ni..kira sah kan tok,hehe

      Padam
  2. GRAB 3A
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  3. Grab 3A

    BalasPadam
  4. grab 3a tok..

    -saiful-

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Maaf bukan ker tuan ubi kayu dah grab ssebiji item sedekah di page sebelah

      Padam
    2. Hanya 1 item utk 2 halaman ni sahaja. Bukan 2 item 2 halaman.

      Tok dah letakkan penumbal bagi yg ambil lebih dri 1

      Padam
  6. UNGRAB 3A (tak da mahar ape2 hri ne hehehe)
    baru terbaca sori smua 😁😁😁
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  7. hahaha..pantang free. ingat sahabat semua. tok muda dah pesan. jangan tamak. baca dulu bagi habis :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha terkena,dah baca tapi tak nampak,tak nampak dia ibarat baca alquran 10ayat tapi 9tertutup 1ayat je nampak

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  10. Klu camtu sy grab 2a..3a kn da sah utk saudara lain

    BalasPadam
  11. Kalu masih valid Grab 2A. Sy mahar geliga kasyaf.

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. saya grab 1a tok.kalau ada lagi. baru beli mgt smlm.
    -saiful-

    BalasPadam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami