Ahad, 26 Mac 2017

LOKET KURSANI







Besi kursani asli, di dalam kategori besi kursani terbaik dan berpeluh di dalam dingin, jenis besi ini berpeluh lah, macam org dok cari tu. Dan ia dalam bentuk Loket. 

Besi kursani keluaran GB memang agak Mahal kerana ia di jamin keasliannya dan mampu di test tembak kepada binatang , jangan di test kepada manusia dengan kerat jari tu namanya menzalimi diri dan bodoh. Ikatkan ia di lembu atau ayam, kemudian tembaklah. Insyallah. 

Sekiranya anda ingin jadikan ia sebagai persiapan atau ingin di jadikan bahan jualan insyallah silakan. 


Kelebihannya kebal darurat

Di rendamkan dalam air bersama kecubung air akan memberikan kekuatan diri dan semangat diri kepada peminumnya 

Kekebalan dari sihir di mana pengguna mestilah mengamalkan zikir Lailah hailla anta subha naka innikuntu Minazzalimin sebanyak 21x semasa memegang item ini selepas solat, insyallah Allah akan selamatkan dari kezaliman makhluk


Mahar di bawah ialah Mahar yang kita gunakan sejak 5 tahun lepas ... Tapi tok berikan anda kenduran demi pelanggan yang kami sayangi. 


Kod Produk : LM 18317
Bentuk : Loket Kursani asli
MAHAR : RM 500


RM 150 / $ 35.21 usd







7 ulasan:

  1. Assalam tok muda..item ini masih ada ke?cincin muo yg lepas sekali loket ini ada lg x?

    BalasPadam
  2. Assalam Tok...ad x keris lama yg belum di tebus lagi..sbb ad Kwn sy mmg ad kumpulan yg mencari keris2 lama..dkt mereka sekarang ad 312 keris

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan
      ada tuan.

      1. Pak Tua berzikir : RM 7000 ( dah di lepaskan ke Sabah )
      2. Keris Raja Bali : RM 10k ( Msih ada )
      3. Keris buntel mayat : ( Tidak di jual )

      Mahar di atas ialah mahar asal tok memperolehi, harga modal. kalau tok up lagi tok tau xda sapa nak beli kecuali bagi mereka yang pandai menilainya

      Padam
  3. Ok tok..sy inform pd dorang dulu yaa..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami