Ahad, 5 Mac 2017

CENDERAWASEH GUNONG TEBU







Alhamdulillah

Item ini agak rare.. sebenarnya tok ragu ragu juga nak maharkan ia pada malam ini memandangkan ia agak rare, kalau boleh nak hulur ke jari tok saja haha, tapi x boleh la. Tok dengan depa dan dengan guru, awai awai dah berjanji nak menjadikan ilmu ini sebagai periuk nasi, bukan nak suka suka. apa kita cakap , yang tu lah di pakai. kecuali ada mana mana pelanggan yang nak hadiahkan kepada tok macam ada 2 pelanggan dulu hadiahkan cincin yang tok sendiri maharkan, Terima kasih banyak banyak, cincin tu sampai ke la ni tok dok simpan. Alhamdulillah.. benda orang bagi tok memang amat hargai.. 

Di atas ialah batu Cenderawaseh gunung tebu, tu hari ada masuk paper budak budak kena histeri di gunung tebu, dah sapa suruh dok bergelak sakan sangat. mulut pun x jaga. Lupa di mana mana pun makhluk Allah ni ada menghuni, tak pa p lah , anggap ia sebagai 1 pengajaran. biasalah kena histeria tu.

Item ini mempunyai kekuatan mistis sebagai medium : 

Penarikan Kekasih 

Pelarisan diri dan kedai niaga

Mudah jodoh

Nak buat kerja apa senang orang tak kacau sangat



Tapi Tok pesan kalau pakai jenis jenis cenderawaseh ni, jangan jadi playboy sudah lah na. 

Kalau perempuan depa buat kalung la, maka jadi play gurl aih


Tok pun la ni tak tahu nak maharkan berapa.. aku takut kalau boh murah sat g kena remaja yang beli, remaja hangpa tau la.. bukan tau nak menikah, depa syok2 banyak, alah tok pun pernah remaja juga. sama jugak lah 2x5 5x2 hahaha. Nak boh mahai sat g orang kata mata duitan... 

La macam ni lah, kalau tok mintak emas ka ok dak.. haha.. 5 gram ka 10 gram ka?.... payah pulak no nak hantaq p mai p mai, aih... ok nak tak nak kita pakai mata wang juga, minta maaf tok x accept sistem barter. 


Kod Produk : CSEHGT 4317
Bentuk : Cenderawaseh Kerajaan Tebu
MAHAR : 2000 Mlr

GRAB 1500 Mlr

SOLD OUT
Tn Ibrahim MN


MAHAR



9 ulasan:

  1. Salam tok..Sama power macam geliga bulu cenderawaseh ke tok...

    BalasPadam
  2. Salam Tok boleh lepas ke saya 600....he..he.free gift mas tak dpt pun tak pe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan tuan. Free gift dapat tuan insyallah

      Padam
  3. Kalau tahu tawaran camni dari awal ayah rembat..tahniah tuan..kalau ayah yg minta kurang paling cikit rm1000 jer dapat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ayah dah biasa dpt diskaun ayah. selalu.. stp brg. org ja tatau huhu

      Padam
  4. Dah 4 hari saya tenang batu tu ayah.....tunggu kalau ade org nak grab ke tak....macam tak de je.....tu yg trai ayat Tok tu.....tak sangka dpt...he.he.tQ Tok.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami