Khamis, 23 Mac 2017

DELIMA CINDAI







SOLD OUT
Tn Charles Teo




















SOLD OUT
Tn Hanif Anip











































SOLD OUT
Tn Ubikayu






















SOLD OUT
Tn Mus



Delima ini sudah di hantar uji dan ia di klasifikasikan di dalam kelas kelas delima ribuan harga. kalau masuk cincin perak bermodal RM 120, atau titanium Rm 30... harga memuncak sehingga RM 500-2000 mengikut urat dan warna serta kebersihan permukaannya. 

Asli sudah tentu asli, keras dah tentu 9 Skala MoH, kalau tak sampai 9 Skala MoH , moh tok bagi anda ganjaran RM 10k sebagai ganti rugi. 

Delima ini pemberian Puteri Balqis ( Isteri Pertama Tok Muda di alam Ghoib ) dan sememangnya delima adalah batu jagaan rasmi beliau sejak zaman zaman atok nenek kita jepun dulu. 

Tanyakan sahaja kepada mana mana guru di nusantara ini , guru yang benar guru bukan garu tergaru.. siapakah penjaganya Batu delima?... jawapannya tidak lain tidak bukan ialah Puteri Balqis... antara puteri tercantik di alam Bunian.. Sememangnya Puteri Kamariah lah paling cantik.. apa mau di kira cantik... bidadari lagi cantik noh. 

 Delima ini tok mohon memandangkan sudah terlalu lama tok tidak menerima batu delima dan insyallah akan di maharkan pada nilai tak sampai ribu ribu pun.... anda lah beruntung... anda buat cincin perak, jual di mudah, jual di Facebook... RM 500-800 minima dah dalam tangan... Barang?... toppp asli no 1 punya alhamdulillah. 


Kelebihan delima ini ialah :

Kekuatan saraf dan rungkaian darah dalam badan

Kekuatan badan

Kekebalan darurat 

Boleh di didik sebagai MERAH DELIMA merah air dan kebal umum jika anda mengikut cara penjagaan Geliga Lipan yang pernah tok dedahkan di halaman lepas, sila Type di sebelah kanan halaman ini " ITEM CARIAN ANDA " dan kemudian type kan " Cara penjagaan geliga lipan ".............cara jaganya adalah sama. 


Penentu sama ada anda bakal menjadi jutawan atau tidak seperti lainnya yang pernah memaharkan item di sini. Itu atas kesungguhan anda mengikut aturcara yang sudah di berikan di halaman tersebut. 



Kod Produk : D5C 21317
Bentuk : Delima Cindai asli
MAHAR : RM 90


Bayaran Melalui Paypal : $ 21.26

Jumlah ini sudah termasuk cukai dari pihak paypal sebanyak 2.9% + 0.30

40 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ok terima kasih Tok.ari ni sy update payment pd Baz dn Tok

      Padam
    2. Tok payment done.t.kasih

      Padam
  2. Kalau tok. Tok akan pick

    1A
    2A
    3A

    Kerana ketiga ni mempunyai urat yg menawan dan bersih dan jenis ketiga ini inilah kalau buat cincin . Batu zircon berkilau sekeliling. Pergh.. mahal

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Payment Done ,Details wup Mr Baz

      Padam
    2. terima kasih tuan Charles ya

      Padam
  4. Bismillah..
    Berkat doa lailahaillallah muhammadur Rasulullah..
    Grab 2A tok..
    Dzul

    BalasPadam
    Balasan
    1. 2A dah di grab tuan hanif. Cuba bcg ya

      Padam
    2. esok pgi sya wat payment ya tok... mlm ni tk smpt

      Padam
    3. esok pgi sya wat payment ya tok... mlm ni tk smpt

      Padam
    4. Assalamualaikum.. Tok nak tanya, kalaau batu telur ayam kmpg jantan apa khasiatnya & mcmna nak jaga.. Tq tok

      Padam
  5. Telur tu Berwarna seakan2 jernih. Kalau tgk btl2 kat dlm chya berwarna emas/kekuning2n..dah google tpi tak jumpa info mengenainya lbh detail, tu la sbb tya tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. owh adakah ia nya dah jadi batu?... kalau dah jadi batu ia untuk perubatan, dan mestilah ada sepasang baru mampu di gunakan.

      Kalau ia bukan batu maka ia biasa tuan, ayam jantan kg memang sesekali ada telor di dalam badannya

      Padam
  6. payment sya dh jelskn tok... sya dh wssp tuan bez

    BalasPadam
  7. payment sya dh jelskn tok... sya dh wssp tuan bez

    BalasPadam
  8. Telur Jadi batu tok..terima ksh info & respon..

    BalasPadam
    Balasan
    1. adakah ia bewarna putih dan sebesar telur ayam kampung, sekiranya ia..maka ia bukan telur ayam jantan ..ia adalah telur cenderawaseh yang menjadi fosil

      telur ayam jantan bewarna coklat dan kecil dari telur puyuh tuan.. tok org kampung yang selalu tolong ayah tok smebelih ayam.. sebab tu tok kata ayam jantan memang ada telur dalam badannya. tapi ia lebih kecild ari telur puyuh dan bewarna coklat

      Padam
    2. Ia berwarna putih kebiru2an jernih2, d chya dlmnnya berwarna keemasan tok..sebesar telur ayam kampung jga tok...

      Padam
    3. ya tuan, betul, ia adalah telor cenderawaseh, itu namanya generasi kami dahulu semasa menuntut ( guru lama lama )

      Padam
    4. Kalau mcmtu tok sy mnt izin tok, nak tahu khasiatnya & cara penjagaannya dah lama d tgn tapi msh tak tahu khasiatnya. Trma ksh

      Padam
    5. insyallah batu ini berasal dari burung cenderawaseh dan ia sempurna penggunaan sekiranya ada sepasang untuk perubatan.

      Untuk mengaktifkan yang 1 ini tuan perlu mencari :

      1. Air mawar jerami padai 1 botol ( kedai india ada jual )
      2. Bunga wangi 7 jenis

      Masukkan ke dalam 1 bekas kaca dan tebuk 1 lubang, masukkan batu ini dan masukkan bunga, tapakan ia selama 41 hari dan di balut kain kuning

      Jangan melihat ia selama tempoh ini dan setelah tamat 41 hari , ambil dan boleh di gunakan di dalam perawatan :

      Migrain
      Lenguh sendi
      Lumpuh
      Tangan dan kaki tak boleh di angkat
      Bisa bisa badan

      Caranya di lurutkan di kawasan yang sakit

      sekiranya ada 2 biji, minta pesakit pegang kiri dan kanan sambil duduk kaki melunjur tangan memegang batu di letakkan rileks di atas kaki, perubatan ini selama 20 minit sahaja, selepas itu pesakit yang tak mampu angkat tangan sampai atas , tak mampu berjalan dengan sempurna, insyallah akan sempurna.

      Sekiranya ingin di maharkan, mahar maksima ialah RM 2000 sebiji.

      Padam
  9. Salam tok, delima cindai ini ada stock dapor tak, kalau ada saya nak grab satu..terima kasih..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami