Isnin, 27 Mac 2017

MANI GAJAH GUNUNG TEBU






































































SOLD OUT
Tn Adie Kadir


























Mani gajah gunung tebu, dari kalangan Mani Gajah Super.. 

Namun yang ini ialah perolehan alam Bunian dan di berikan kepada Abg Megat sebagai penjaga Bilik Khazanah di sana, Alhamdulillah. 

Sapa tu hari tanya Mana dia mani gajah Super, ni ha barangnya dah sampai, jenuh tau  tok drive ke setiu nu semata mata nak amik benda ni saja.. nak amik banyak takut tak habis, amik sikit.. kira kira.. untung ni lepas minyak, makan minum dan penginapan tok saja,, 

Padia kelebihannya?.....Malas la nak citer hahaa.. GB dah menglamerkan mani gajah seluruh Malaysia dan budak sekolah menengah pun tau apa benda ni.. lagi mau tanya ka. ?


Kod Produk : GB1 8217
Bentuk : MGS
MAHAR : RM 70




15 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Un-grab 2a...maaf tok saya xjadi nak ambik item 2A...sebab saya berkenan dengan mani gajah super yg warna kelabu..maaf tok

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Salam tok..soalan org baru ni..dalam keluarga mg ni mana paling ampuh pengasehan..sbb tgok bnyak jenis la pulak..mohon tunjuk ajar tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan.

      Kelas yang kuat keampuhannya

      1. MGSuper
      2. MGT

      Dua dua ni setanding

      Padam
    2. Alhamdulillah terima kasih tok..

      Padam
  6. Maaf tok saya ungrab sebab
    Maaf atas kesulitan.
    Tapi saya ada buat payment untuk kecubung kamariah semalam. Dh sent bukti kut whatsapp

    BalasPadam
    Balasan
    1. baik tuan berita di terima, terima kasih na

      Padam
  7. tok x paham grap2 ni..tp sya nak 5a tu tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. 5a masih ada... Sebab belum ada yang grabnya

      Selepas grab tuan ada masa 12 jam sahaja utk melakukan pembayaran, sekiranya gagal pelanggan lain berhak Payment done terus item tuan dan item akan di hantarkan kepadanya.

      Sekiranya tuan berjaya

      Sila lakukan bayaran ke

      Maybank : 551016691626 My gemstone

      Kemudian gambarnya hantarkan ke whatsapp 0178259540

      Serta nama, alamat dan kod barang

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami