Khamis, 16 Mac 2017

G.SERI MAHKOTA PANCHAR DEWI



































































Geliga Mahkota Panchar Dewi atau nama sainsnya Labradorite ini ialah hasil perolehan Gunung Tebu ... masih panas panas siang tadi alhamdulillah. 

Tok dah tak larat nak publish akik, banyak betol, maka petang tadi tok ke Gunung Tebu bukan di puncak, di kawasan denai sahaja. Kebetulan melawat anak anak tok di sana. Kalau tak dari rumah sahaja boleh di lakukan. 

Jenis ini mempunyai urat yang amat menawan sekali, alhamdulillah 



Bagi yang memilikinya insyallah mempunyai daya:


- Kekuatan bathin
- Mampu menundukkan Jin
- Mampu mendapatkan kekayaan melalui amalan yang diberikan
- Mengubati pesakit histeria
- Mengubati gila
- Melariskan diri ( cepat dipetik )
- Menundukkan lawan dan mengikat kawan


Kod Produk : LB 15317
Bentuk : Mahkota Panchar Dewi G Tebu
MAHAR : 110 Mlr

GRAB SATU SATU : 90 Mlr

GRAB SEMUA : 280 Mlr




Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 


RHB : 20129160006603 My Gemstone 



Atau Butang Paypal Di bawah, Bagi anda di luar negara anda tidak perlu menambah Fee Paypal, Amount di bawah sudah di sertakan Kesemua Paypal Fee


Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 


Nama

Alamat

Kod Barang 


Ke



0178259540




SIAP!!!














MAHAR


25 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  2. Balasan
    1. Ungrab 4a tok..
      3a sy grab tp tgu jwpn mrbaz total siap buat cincin...

      Padam
    2. Assalam TN..3a tuan malek sudah byr depo..jadi TN dpt grab 4a shj

      Padam
    3. Saya tak jadi nak bayar dposit dan lepaskan 3A sebab tn aWal86 dah grab item tsbt.

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Grab 2a..harap2 ada rezeki dpt satu

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. terima kasih tuan jazakallah... 1A atau 2A tuan?

      Padam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. tok saya sudah buat pembayaran

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah terima kasih ya

      Padam
    2. sama2 . nnti jelaskan cara penjagaan batu ni ,saya baru lagi hehe

      Padam
    3. mudah saja, kalau x buat cincin, maka masukkan sahaja dalam bekas atau kain kuning atau kotak kayu dan letakkan sikit beras...kalau buat cincin, haba tangan kita itu menjaganya . tak caya cuba tuan pakai, sebelum pakai sebagai cincin tu , ambil gambar dan setelah 3 bulan pakai, bandingkan ia dengan gambar tadi

      Padam
    4. Tok..klu buat loket pun boleh kn???

      Padam
    5. boleh tuan, pasang perak keliling, lawa

      Padam
  10. Assalamualaikum tok..Boleh grab lg ke...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, semua sudah habis tuan. ada 4 sahaja

      Padam
  11. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  12. Semuanya tok?4A?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami