Selasa, 28 Mac 2017

MGSUPER







SOLD OUT
Tuan Ahmad Ferdeaus












































SOLD OUT
Tengku Syazwani





















SOLD OUT
Tn Zack


Mani gajah super. Jenis kaler kelabu . penuh lihat?.. tok pun ni la 1st time. dan ini ialah item penarikan dari 180 biji geliga yang di perolehi baru baru ini, belum habis lagi kita maharkan, suku darinya dah masuk dalam draft ..belum separuh. Tapi percayalah... Yang terbaik lah yang tok akan keluarkan awal sekali dan di penghujungnya antara yang selalu lah kita lihat.

Mani gajah Super... kalau sebut mani gajah.. memang x asing dah, pakcik umor 70 pun tahu dah apa itu mani gajah ... tambah kalau super... bila sebut super.. maka org tau kekuatannya macam Super-man la... maksud tok , lebih dari kekuatan mani gajah yang biasa biasa di maharkan.

Di dalam halaman lepas ( MGT ) tok jelaskan bahawa mani gajah Super adalah satu satunya yang tok keluarkan dari kategori perbandingan mani gajah yang lain memandangkan kekuatannya. 

Kekuatannya bagi pengasehan la.. kalau tak tau lagi tok rasa anda baru sahaja di lahirkan semalam hehe.. mani gajah ni dah lajen dah..lama dulu lagi dah lajen. 


Pakai dan buat cincin, kena atau tak kena kulit tu tak wajib dan tak kisah. mana mana sahaja, asalkan ia di pakai sebagai cincin insyallah 

Jenis ini 1st kita dapat Jenis MGS kelabu, maka maharnya tok tak kasar sangat la ok



Kod Produk : MGS 25217
Bentuk : Mani Gajah Super Kelabu
MAHAR : 150 Mlr



MAHAR STD : RM 500

* Bagi Re-Seller... mahar Std itu ( 500 Mlr ) ialah harga standard kami di sini sebelum sistem Grab di beri kuasa penuh . Jadi sekiranya anda GRAB dan melakukan bayaran dalam masa 12 jam maka anda boleh jual semula pada harga Standard tersebut. Perjanjian kita jika anda type GRAB..maka pembayaran mestilah dalam masa 12 jam. Sekiranya anda sengaja Type GRAB tapi melakukan bayaran dalam masa lebih dari 12 jam maka urusan anda dengan alam ghoib itu tok tidak campur dan bukan masalah kami di sini jika ada apa apa yang tidak kena berlaku akibat memungkiri janji


25 ulasan:

  1. Balasan
    1. Syukran Tuan. Jazakallahu khairan kathira

      Padam
    2. Grab 2a, immediate payment dr pelanggan. Grab dari iblis singa batal

      Padam
  2. Balasan
    1. sy dh wassap detail kt tok ye

      Padam
    2. nop. kat PA tok tuan 0178259540... kat tok utk soalan soalan saja na

      Padam
    3. ye tok, sy dh wassap ke no tu lah tok

      Padam
  3. salam tok
    stok dapor ada ker
    almkalum lah rezeki belum ada

    BalasPadam
    Balasan
    1. silakan bertanay direct ke Mr Baz tuan. 0178259540

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Maaf tok sy org bru... sy nk tyn, skrg camne tok..? Klu sy dpt item nie, sy nk transfer mahar..

      Padam
    2. Maybank 551016691626 My gemstone

      Kemudian gambar slip bayaran hantar ke

      0178259540

      Nama, alamat dan koda barang ya tuan

      Padam
    3. Assalam tok... payment done tok

      Padam
    4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    5. w.salam wbt tuan, terima kasih tuan, alhamdulillah

      Padam
    6. Trime ksh byk2 tok... alhamdulillah Ada juga rezeki sy...

      Padam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Payment done...details nnti sy wassap tuan baz...terima kasih tok

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami