Rabu, 22 Mac 2017

TERAS GAMUNGGAL


























































Teras Gamunggal hitam...

Dulu......hahahaha... kalau sebut hitam......... RM 600 ke atas... xda 600 tengok saja la... nop..bukan di GB la... ni nilai pasaran dan sememangnya benar dan harga ini pun sudah kira telus... mana mau cari?.. nak murah.. cari sendiri la... itulah kata kata yang sesuai di berikan bagi Teras gamunggal Hitam ini. 

Tapi insyallah di GB... Terima kasih kepada Allah, semua org di sini kena mengucapkan syukur.. kita tak perlu menebang pokok, tak perlu nak berbahas dengan pembekal akan harga tolaknya.. di sini sudah harga tolak.. mau tolak lagu mana lagi?... anda ambil dan p jal saja suka hati berapa anda nak letak. 

Khasiat, insyallah the best kerana ia di ambil orang yang tahu selok belok adab mengambil barang bertuah dan bersakti.. bukan main tebang, main canai dan jual. 

Zaman sekarang, anda lihat... org memperolok olokkan pertapaan..benar mereka nak bertapa, tapi jaga lah adab... bertapa pakai seluar pendek. bertapa nampak lurah, bertapa tak pakai tudung, ni apa punya fesyen ni... bagus tok sami siam lagi la, atau sami hindu di Gua Caves nu bertapa, jaga adab... orang kita?.... yang tahunya meniru .. Allah hurabbi. Jagalah adab paling tidak pun jangan masukkan gambar bertapa pakai seluar pendek dalam laman laman media sosial.. malu nenek moyang kita. Kami yang sememangnya kaki bertapa pun nanti orang pandang macam tu... xda adab, atau ..ni bertapa pakai seluar pendek ka..?... Jagalah adab na.. abg abg ni bukan nak marah... kami pun bodo lagi bukan pandai tera mana... tapi the basic, kita jaga lah ok. 

Gamunggal jenis ini banyak di spekulasi dan di gosipkan dengan : 

Kekuatan kebal asid...ni dah ramai otai kita yang TEST beb

Kekuatan tubuh badan

Penunduk Binatang...dah di test Otai Kepada Otai

Penawar racun dengan di masukkan dalam air panas dan di minum setelah suam insyallah


Kalau ada gangguan sihir dan Jin, insyallah cuba lah, rendamkan dan bagi minum, boleh juga untuk tujuan ini ..

Item ini seriusly , sungguh bukan nak kata, bukan moto perniagaan, demi Allah amat Rare nak mendapatkannya. Kalau mahar di bawah pun anda rasa mahai, tok rasa memang anda jenis spesis kedekut Pahit gila... haha. ok silakan



Kod Produk : T.MUNGGAL 21317
Bentuk : Teras Gamunggal Hitam
MAHAR : RM 90 




9 ulasan:

  1. Slm tok Grab 4A

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..sy dah mencuba dari segi Penawar sihir..orang umah sy dulu penah kena sihir dan walaupun sudah berubat,bdn dia mesti naik bintik gatal2 tiap kali waktu malam..lepas sy bg dia air rendaman Gamunggal dan soh dia buat loket.
    Alhamdulillah sihat walfiat..syukur pada Allah swt

    BalasPadam
  3. Tok nak Tanya blh kh menundukkan Monyet..Monyet bekeliaran Kat kebun...Sampai berani msuk tingkap dpo......Tau Ada geliga yg lain Tok....

    BalasPadam
  4. Payment Done 4A

    BalasPadam
  5. Tok nk tye adakah teras gamunggal ni elok untuk pendinding sihir juga? Sbb mak sy slalu kene gangguan

    BalasPadam
  6. Lock 3a teras gemunggal hitam rm90

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami