Khamis, 9 Mac 2017

TEMPURUNG BUTA







Amat keras.. ni yang berbaki tok nak jual seketul macam ni, sebab dah dapat macam ni dah, nak ketip sendiri buat macam pak guru ajar, jenuh juga tu . So tok dah maklumkan depat Pak Guru tok jual macam ni saja. 

Ikhlas tok amik rm 500 , pak guru 1500 untuk murid muridnya buat kenduri ka apa ka terserah la 

Kekuatan badan , kalau main bola boleh test, mandi tu tempurung ni letak dalam cebok /gayung... masukkan air dan mandi, kepit tempurung ni dengan ibu jari, dan kalau nak buat selebihnya itu terserah kepada tuan tuan. 

Bagi mereka yang berada di luar negara , petang semalam tok mendapat panggilan dari Maybank KL dan meminta tok memberikan mereka gambar resit belian, oleh kerana resit kami masih dalam proses pembuatan, maka sila lakukan bayaran apa jua barang belian anda melalui western union, untuk mendapatkan maklumat WU , sila whatsapp tok 0109026882. Anda di larang melakukan pemindahan wang selai n dari nama Tok Muda. 

Item ini di katakan berzikir 10,000x sehari dan mengambil masa yang lama untuk tumbuh ( sekiranya ia kelapa hidup ) 


Macam macam boleh buat dengan item ini, terlalu macam macam. 

Item ini tok sertakan dengan PROMOSI EMAS Belian RM 500 ke atas akan memperolehi 0.5 gram Emas Public Gold. 

Untuk item ini anda akan menerima sebanyak 0.5 Gram Emas Public Gold Bernilai RM 120.. jadi anda fahamlah berapa saja perolehan bersih tok dari Rm 500 ni. 

Kos mahar ini hanya cover Semenanjung sahaja.


Kod Produk : TEMPURUNGSIZAL
Bentuk : Tempurung Buta
MAHAR : 2000 Mlr


Dengan nilai ini anda mendapat percuma 0.5 Gram Emas Public Gold bernilai Rm 120. Ia Laku di mana mana sekalipun dan mempunyai nombor siri 

Tawaran ini terhad mengikut terma dan syarat*


==============================

Sebelum terlupa tok ingin memaklumkan, item ini kemungkinan item ini tidak akan bertahan lama di blog kerana pada ketika ini sudah ada 3 org Offline bertanya dan bersedia memaharkannya. tok utamakan dahulu pelanggan di sini kerana item ini cuma ada 1 buat masa ini 


Item di batalkan kerana Pak Guru memintanya untuk di buat azimat . Tuan AHG sudah Un GRAB


9 ulasan:

  1. Kalau dapat saiz 20sen pon syukur alhamdulillah..

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang kecil kecil pak guru ambil semula dan dia jadikan minyak Kuat / lasak badan dan minyak silat tuan.

      Macam tok cakap benda ni banyak kegunaannya, sehinggakan ke habuknya pun org sanggup minta beli.

      Tok cuma maharkan barang Pak guru tuan, amanah beliau

      Padam
  2. Tok yang ni ada tak option payment button yang macam tok buat di halaman lain yag ada untuk visa, creditcard yang poeered by paypal?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi tuan, terbaik ialah melalui western union tuan, kerana baru baru ini pihak bank menelepon tok dan memaklumkan selepas ini transfer dari luar negara akan di sekat oleh bank dahulu dan melalui proses siasatan wang itu dari mana, semua syarikat melalui proses yang sama ini.

      Untuk melakukan pembayaran melalui western union tuan boleh menghubungi tok untuk detailnya 0109026882

      Padam
    2. jumlah di button paypal ialah setelah di tolak caj dari paypal sendiri tuan, banyak dia tolak, pakai western union lebih mudah

      Padam
  3. Tahniah kpd sesiapa yg dpt...brg pyh nk dpt.bnyk guna.bnyk rahsia.pemilik akn mrsaknya.
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dulu pernah sekali.. rasanya 2-3 tahun lepas tok maharkan ia.. baru sekarang ada.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami