Khamis, 30 Mac 2017

DELIMA 6 STAR

























SOLD OUT
Tn Hempedu Pasir




















SOLD OUT
Tn Fadhlul Fathil


















































































Delima pemberian kerajaan Sabara...

Bukan delima biasa. ia mempunyai 6 Rays, 6 Bintang bila di suluh, lagi lawa jika di bawah sinar matahari

Dan Delima ini langsung tiada kecacatan Glass filled atau syntetic jauh sekali fully syntetic alhamdulillah. 

Sudah teruji di dalam kategori mahal dan jenis delima lama. Pengujinya ( sebuah kedai emas ) pun nak mebelinya secara borong semuanya sekali, namun tok hanya maharkan kepadanya 1 biji sahaja buat pelepas syarat.. Sahabat tok kata kalau buat cincin, kemudian ambil gambar dari atas di bawah matahari. Harga Boleh di ketengahkan lebih dari RM 2000... owh.. takpalah.. org ganu kaya kaya... Batu Zamrud minyak ( beryl ) pun sanggup beli RM 350,000... hanya tok saja belum jumpa pembeli kaya macam tu di sini dan tok pun x mahu nak jual harga macam tu, kesian ke orang.. rezeki memasing takpa. 



Kelebihan delima ini ialah :

Kekuatan saraf dan rungkaian darah dalam badan

Kekuatan badan

Kekebalan darurat 

Boleh di didik sebagai MERAH DELIMA merah air dan kebal umum jika anda mengikut cara penjagaan Geliga Lipan yang pernah tok dedahkan di halaman lepas, sila Type di sebelah kanan halaman ini " ITEM CARIAN ANDA " dan kemudian type kan " Cara penjagaan geliga lipan ".............cara jaganya adalah sama. 


Penentu sama ada anda bakal menjadi jutawan atau tidak seperti lainnya yang pernah memaharkan item di sini. Itu atas kesungguhan anda mengikut aturcara yang sudah di berikan di halaman tersebut. 




Kalau anda nak didik jadi merah air.. insyallah jenis ini terbaik.. toksah la cari batu sintetik lepas tu nak buat merah air na, buang masa.. 


Yang ni mahal sikit dari yang tempohari , sebab ia ada Rays..bukan senang la ni nak cari yang ada star kecuali banyaknya sintetik


Kod Produk : D5 29317
Bentuk : Delima 6 Rays
MAHAR : RM 150



Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank : 551016691626 My Gemstone 

RHB : 20129160006603 My Gemstone 

Paypal : mohdyasirahmadrozi@gmail.com 

Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!


18 ulasan:

  1. GRAB 2A
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok...
      minta kebenaran utk bt PD selepas Solat Jumaat esk.tkut tak sempat atas sebab urusan kerja.

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    2. Salam tok...alhamdulillah payment done 2A.
      Maaf atas kelambatan dn terima kasih tok bg kebenaran.detail wasap tn.baz

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    3. w.salam wbt tuan, alhamdulillah baiklah tuan

      Padam
  2. 3a terbaik...pendapat sy la

    BalasPadam
  3. Sy dah ad sebiji..dibuat cincin..Makin lama Makin cantik..dari warna nya cair akan menjadi pekat merah delimanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah..tapi x rugi lah sesapa amik delima dari tok..dah tentu asli dan cantik 😘

      Padam
  4. Salam, payment done for 3a at 9.52am tadi. Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, alhamdulillah terima kasih na

      Padam
  5. Assalamualaikum tok.. grab 5a..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami