Khamis, 30 Mac 2017

AZIMAT KEKAYAAN (KUANTITI TERSEDIA: 10)










Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

Alhamdulillah Azimat Kekayaan ini sudah berjaya tok hasilkan , kelihatan kuning keemasannya memancar di sebabkan energy yang di masukkan, alhamdulillah. 

Azimat kekakayaan ini tok cipta dengan bahan bahan paling rare di Malaysia :

Emas yang tok sendiri dulang

Helaian Benang Dari 1 jenis kelambu dari Mekah, Tok x nak sebut kelambu apa memandangkan urat benang ini dari pemberian alam ghoib, kalau dia kata dari kelambu makam Rasullullah. Itu padanya, pada tok ..tok x nak sebut. 

Energy ritual zikrullah untuk kekayaan


Item ini di beli dan di simpan di kawasan yang bersih dan mempunyai cahaya walau cahaya lampu. Insyallah 

Ia menarik kekayaan dari 6 penjuru, cuma item ini bukan sama dengan item kekayaan lepas memandangkan item kekayaan lepas isiannya di lakukan org ghoib, yang ini tok lakukan sendiri bersama isteri tok malam semalam. 


Pantangan jangan di langkah, jangan di bawa masuk tandas atau bilik air, macam di kata, ia di simpan di tempat yang ada cahaya




Semua item yang anda lihat di atas adalah barangan dari alam ghoib kecuali emas yang tok sendiri ayak.

Bekas tembaga asli itu tidak tok maharkan kerana ia di berikan kepada tok untuk menawarkan 1001 jenis penyakit... dan sila anda semak kitab kitab lama mengenai cawan perak asli.. ia mampu menyahkan pelbagai penyakit, tok cerita mana tau anda pun ada juga di rumah benda ni. insyallah


Item ini CUMA ada 10 buat masa sekarang , 10 set kerana cuma ada 10 biji emas mentah di dalamnya


Kod Produk : JIMAT KEKAYAAN
Bentuk : Azimat Kekayaan
MAHAR : RM 600.25

RM 250.25

42 ulasan:

  1. Balasan
    1. Salam tok muda, Alhamdulillah selesai payment...Details di WhatsApp...Terima kasih.

      Padam
    2. w.salma wbt tuan, alhamdulillah terima kasih na

      Padam
  2. Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. Payment done na.. Detail sy wassap Baz.. Trima kasih tok.. ;)

      Padam
    2. w.salam wbt tuan, alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam
  3. Balasan
    1. Alhamdulillah payment done tok ..details saya send pada baz..tq tok semoga murah rezeki

      Padam
    2. Alhamdulillah payment done tok ..details saya send pada baz..tq tok semoga murah rezeki

      Padam
    3. alhamdulillah terima kasih tuan

      Padam
  4. Payment done. Maklumat di whatapps

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Payment done...Detail wassap ke Mr.Baz

      Padam
  6. Balasan
    1. Payment done, Tok wassap to tn.Baz terima kasih

      Padam
    2. terima kasih tuan gunawan, alhamdulillah

      Padam
  7. Salam tok. Item ni sentiasa nk kene ada cahaya ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, yang mana perlu di campur maka perlu di campur sokmo, ia berkaitan dengan aura dan penstabilan getaran energy tuan.

      Padam
  8. بِسْمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَا تُه

    BalasPadam
    Balasan
    1. وَعَلَيْكُمْ السَّلاَمُ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ هُ

      Padam
  9. masih ada lebihan tok barangan ni

    BalasPadam
  10. Payment done..Dah whatsaap to Mr.baz.

    BalasPadam
  11. Salam Tok. Minta kelulusan:-
    Deposit Rm70 dibayar esok hari.
    Baki mahar ditebus penuh pada atau sebelum 21.4.2017.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan, Lock Deposit di terima , tapi sekiranya ada yang grab kami akan pulangkan deposit tuan atau beli item lain na..kedudukan lock deposit tak lagi secure mcm dulu tuan

      Padam
  12. Tok Saya Grab 1, Payment contra duit tempoh hari Rm300 ya

    BalasPadam
  13. Maaf Tok saya unlock item olih kerana:-
    1) Tidak mahu melangar peraturan yang dikuatkusakan dlm blog ni.
    2) sistem lock deposit tidak lagi dipraktikan dan dpt menjaamin spt dulu.
    3) memberi laluan kpd mereka yg berkemampuan utk grab.
    Harap maklum.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silakan tuan, takpa, jika ada rezekinya ketika itu tuan boleh grab , insyallah. Lagi pula item ini tidak berkod satu satu. tak perlu lock dan boleh order direct

      Padam
  14. Salam tok, masih ada lagi ke item ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan sikit lagi tuan, silakan 0178259540

      Padam
  15. assalammualaikum.. tok, item ni ade lg ke? sya nk grab 1

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Ondaway tuan. Stock lama dah habis dah

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami