Sabtu, 25 Mac 2017

GELIGA REZEKI TOK PULAU MANIS








Alhamdulillah mungkin tok boleh cakap Qarinnya Waliyullah Tok pulau Manis memberikan Kami batu ini bagi di gunakan di jalan kerezekian. Tok pulau manis ialah seorang waliyullah terkenal di Negeri Terengganu suatu ketika dahulu, jika tok ingin cakap dia sendiri yang bagi, sudah tentu ia fitnah kerana ditekankan orang yang dah meninggal , apatah yang baik baik ini Allah pelihara Rohnya , kalau x baik tu mungkin ada bergentayangan di antara langit dan bumi 

Setiap manusia mempunyai Qarinnya sendiri, iaitu kembaran dari kalangan Jin. Banyak dok jadi hantu muka kita lepas kita mati tu, maybe qarin kot, tok tatau sangat sebab x pernah cekup soal siasat lagi...kalau ada peluang boleh la nak cekup sekali, kalau Allah izin la... apa pun jom kita tengok Qarin kita sendiri, ada ilmunya... apa dia... carik sendiri...

InsyAllah :

Permudah kerezekian ( tinggi )



Kod Produk : GRPTM 18317
Bentuk : Geliga
MAHAR : RM 250 / $ 58.49 usd

RM 90 / $ 21.26 usd




11 ulasan:

  1. Balasan
    1. tuan muhd sharom minta lepas kan pada saya boleh

      Padam
    2. Assalam Tok..item ni klu sy bwk bserta item rezeki yg lain pun bole kn..atau kena buat cincin???

      Padam
  2. Balasan
    1. tuan ameyhazuan minta lepas kan pada sy boleh tak

      Padam
    2. Minta maaf tn..sy dah sttle payment nya..cer tnya Tok mcm mana klu tn btul berminat

      Padam
    3. memang berminat...tapi tak apa dah rezeki tuan dan sy tak ada rezeki,mungkin rezeki sy hadir pada esok hari

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami