Rabu, 22 Mac 2017

RAJA MANI GAJAH





















































Raja Mani Gajah...

Usah risau... ada bran takda bran... mahar di bawah, macam tok cakap di halaman sebelum ini, tok akan cuba menguraikan kekangan anda agar hobi anda tidak terjejas , hanya kita di sini ingin berkorban untuk pelanggan memandangkan anda amat menghargai perjuangan Tok muda di sini . Alhamdulillah. 


Raja Mani Gajah di atas ini semuanya di dalam kategori King Hyper rare, semuanya alhamdulillah dengan nama Allah memang dalam kategori terbaik, beraura segar dan dasyat dasyat belaka di dalam pengasehan, di pakaikan sebagai cincin atau kalung loket insyallah mudah dapat jodoh, mudah berniaga, mudah bekerja , orang tak kacau sangat , orang x tengok sangat kesalahan kita, orang mudah kesian dan simpati dengan kita... ini semua adalah kerana ciptaan Allah bukan kosong kosong belaka. bukan sampah.. ia untuk kegunaan manusia yang berfikir dan mahu menerima akan kehebatan Allah SWT itu sendiri. 


Pilihlah yang mana anda berkenan, insyallah.. Nilai Biasa bagi RMG biasa pun sekitar RM 350 atau RM 300, kalau Promosi pun dalam RM 200 . Mulai saat ini sehinggalah ekonomi pulih semula, Nah... untuk anda ... kami sedia korbankan asalkan anda puas , anda kembali bersemangat dan dapat menceriakan hari hari anda insyallah. 


Kod Produk : RMG 15317
Bentuk : RMG KING
MAHAR : RM 110 




MAYBANK 551016691626  ( My Gemstone )

RHB 20129160006603 ( My Gemstone ) 


Anda Juga Boleh melakukan Pembayaran di PAYPAL dengan Klik Butang di Bawah 


Selepas Melakukan Pembayaran Sila Hantarkan Gambar Pembayaran anda, nama, alamat dan kod barang ke 

0178259540

Item Anda akan sampai ke Tangan anda dalam masa 3 hari Masa Terengganu Bekerja, Sekiranya tidak, sila Hantarkan Aduan kepada Tok Muda Secara Langsung





22 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  2. Adoi.. Ayah lagi grab. Terlambat eden. Mani gajah junjung darjat pusar ni

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Tok... boleh x bagi email Tok.. sbb
    saya ada batu yang saya jumpa.. saya hantar gambar dkat Tok nk suruh Tok lihat batu apa??..

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Tok.. boleh x Tok bagi email Tok..
    dekat saya sbb saya nk tnyer pasal batu akik Tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tok x menilai batu org lain tuan. Kelak jd permusuhan. Tok sarankan tn btanya kpd bukan peniaga

      Padam
  5. assalam tok, stok dapoq ada dak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Ada insyallah

      Wassap 0178259540

      Padam
    2. dh whatsapp tp tak reply

      Padam
    3. hari ni jumaat tuan, terengganu off day hari ganu . esok PA tok on semula dan masuk office

      Padam
  6. terima kasih tuan ib sbb bg laluan kat sya

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Salam...Stok dapur tu macamana?maaf tok org baru disini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam tuan. Stik dapor ni stok yg masih tok simpan belum keluar blog. Atau kata lain stok simpanan..

      Tanya dlu di 0178259540

      Dan order

      Padam
  9. Kempunan kempunan adoiiiii

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami