Selasa, 14 Mac 2017

MATA KUCING KERAJAAN SABARA
MAHAR : 200 Mlr

GRAB : 180 Mlr MAHAR : 200 Mlr

GRAB : 180 Mlr 


MAHAR : 250 Mlr

GRAB : 200 Mlr MAHAR : 200 Mlr

GRAB : 180 Mlr 


SOLD OUT

Tn Ahmad RashiddyMAHAR : 250 Mlr

GRAB : 200 Mlr 


SOLD OUT
Tn Adie Kadir


Alhamdulillah di persembahkan Mustika Mata Kucing atau nama biasa di GBunian sebagai geliga mata kucing. 

Ada 2 warna di sini yang kebiasaannya sukar di perolehi di pasaran biasa alhamdulillah , dan paling sukar ialah menjumpainya asli batu permata, Geliga mata kucing di atas adalah asli mata kucing dan asli mineral batu permata bukan di buat buat dengan kaca dan plastik . 

Walau ada yang di buat buat , pada tahun 2011 tok meninjau di Giant Plentong ada 1 kedai Permata milik orang cina yang menjualnya sekitar Rm 200 dan tok hanya tersenyum kerana ia bukan asli. namun sudah terjual pada nilai begitu rupa. 

Tidak menghairankan kerana permata mata kucing jenis asli amat sukar di temui dan di miliki .

Jenis di atas pun atas anugerah kerajaan Sabara di dalam kebanyakan batu permata yang di berikan kepada tok di dalam dulang tersebut. 

Ada 2 warna di sini dan ada 2 mahar yang berbeza juga:

KUNING 

Penarik kekayaan secara umumnya bagi semua bangsa

Namun bagi mereka yang berdarah kerabat, amat sesuai , sepadan dan benar bagus buat mereka memakainya untuk menjaga kedaulatan, kemasyuran dan juga pengaruh serta kedudukan. Jenis permata warna kuning yang mempunyai gewang mata kucing. bukan mudah untuk memilikinnya 


MERAH

Penggerun umumnya bagi semua bangsa 

Namun tok menyarankan agar ia di miliki oleh mereka berdarah pahlawan insyallah menguatkan lagi semangat jati diri di dalam diri, bertambahan denegan gewangnya ( sinar ) garis tegaknya umpama mata sang kucing yang ganas dan liar. Ia bakal menakutkan hati musuh yang memandangnyaKeduanya amat cantik di pakai di bawah cahaya matahari dan tidak salah jika anda ingin memiliki keduanya atau salah satu atau kesemuanya. Mahar di bawah adalah di bawah kategori masih mampu di maharkan semula pada nilai terbaik untuk perniagaan anda.


Kalau bagi tok.... rugi otai tak memilikinya. Kod Produk : CEYE 13317
Bentuk : Geliga Mata Kucing
MAHAR : IKUT GAMBAR 


GRAB SEMUA : 700 MlrMAHAR


10 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami