Ahad, 5 Mac 2017

BIDA SILIWANGI DERAJAT








BATU SILIWANGI


Batu ini tidak ramai yang tahu, malah hampir pupus akibat di telan nama nama baharu dan batu batu baharu. 

Siliwangi mempunyai kekuatan pengasehan yang tidak ramai org bersifat baharu tahu. hanya yang bersifat lama yang mengetahui akan rahsianya. 

Pada zaman dahulu kala, batu siliwangi Derajat hanya di miliki golongan sakti dan bangsawan, antaranya Pembesar pembesar Gila kuasa, Anak anak pembesar yang gilakan kejelitaan, Raja Raja yang mengekalkan kedudukan. 

Ia di simpan atau lebih baik di pakai sebagai loket bagi wanita dan lelaki di pakai sebagai azimat di pinggang... nak memakai azimat di pinggang tidak susah. Ambil kain dalam 1 meter ( ikut ukur lilit pinggang ) kemudian gulungkan batu ini di dalamnya dan pakai di dalam baju, orang tak nampak pun. dan Batu juga tak jatuh. 

Terkadang ia memberi kelebihan pengasehan tahap maksima ( di kala bulan mengambang ) di mana pemakai akan nampak sendiri org memandangnya kerap. 

Batu Siliwangi Derajat ini mempunyai cara penjagaannya.

Ia mestilah di Asapkan dengan setanggi atau sebaiknya Wangi wangian yang boleh kita beli di kedai arab ( Buhur Al-Kaabah Juga Boleh ) seminggu sekali pada hari jumaat malam. Insyallah mengekalkan dan menguatkan kekuatan pengasehannya. 

Item ini maharnya agak kasar , berbaloi dengan kekuatannya yang agak kasar...


Kod Produk : GB1 20217
Bentuk : Siliwangi Derajat
MAHAR : 8000 Mlr

GRAB : 3000 Mlr 
( Payment 12 jam )

QUICK GRAB : 2000 
( Pembayaran Serta merta

SOLDOUT
Tn M.Hassan





KITA BUAT BID NAK?



MULA : 12.pm
TAMAT 12Malam


12 Jam Sahaja


Semua Grab anda akan di pamirkan


Sekiranya ada GRAB atau Quick Grab dalam masa yang sama, maka Ia akan jatuh kepada QUICK GRAB











12 ulasan:

  1. Balasan
    1. Terima kasih Tok. Payment on the way

      Padam
    2. BAik tuan M.Hassan. Sama sama

      Padam
    3. Payment done Tok. Details sent to Mr Bazz

      Padam
    4. Terima kasih tuan. Nampaknya masih mjadi rezeki tuan. Ada otai yg btanya dan mahu di grabnya. Sebab tu tok btanya semula. Jazakallah

      Padam
    5. Alhamdullilah Tok. Terima kasih

      Padam
  2. Balasan
    1. sekiranya tuan M.Hassan belum melakukan pembayaran , maka pemenangnya akan jatuh kepada tuan Romie. Di minta Tuan romie bersedia sekiranya tiada ulasan PD di lakukan sehingga 6hb

      Padam
    2. ...bida lambat Rm320.00 no.3 haha...

      Padam
    3. x pakai dah bid tuan mazlan ni, kalau ke dua tuan di atas gagal menjelaskannya, kita akan buat bida semula.

      Esok last..kalau takda, Tuan Romie boleh GRAB terus pada nilai bidaannya

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami