Selasa, 28 Mac 2017

AZIMAT PAK GURU



Biarkan org mengata , bukan senang nak dapat PAHALA FREE.. kita pakai ada urusan..bukan style / saja saja


Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. 

Dengan rendah hatinya tok mempersembahkan kepada anda semua item yang dulunya hanya kami Murid Cekak Maut ajaran Tuan Guru Nordin Awang Perolehi. Beliau sudah kembali ke Rahmatullah akibat sakit asma yang di deritai sejak tok berguru bersamanya dulu. 

Item ini tok perolehi dari Rakan Segurunya di Melaka yang mana dulunya mereka berguru dengan seorang Guru di Indonesia sekitar tahun.

Nak Tengok Siapa Pak Guru tok tu boleh lah menonton filem Raja Bersiong , dia berlakon sebagai pengawal istana saja, yang bongkok tu dia lah. 





AZIMAT TOK GURU

Azimat ini banyak kelebihannya, amat amat amat banyak sekali. Ia di perbuat dari Tempurung jantan dan kemudian di ukir wafaq di dalamnya akan Nama Allah dan Muhammad dan kemudian ia di sealkan dengan Wafaq Ghoib dari Pak guru kemudian di jahitkan dengan kain hitam dan di wafaqkan ghoib dengan pengunci dari campur tangan jin jin di luar sana. 

Ia di pakaikan sebagai kalung dan berfungsi sebagai :

kekuatan badan dari pukulan, tahan di pukul 

Pengesan makhluk ghoib di mana mana sekalipun, rantai dan kalung akan terasa panas, semakin dekat maka semakin panas di rasakan habanya di rantai dan kalung, tapi tidaklah sampai melecur. haba saja

Di jadikan ubat gangguan, SAKA, gangguan Jin ifrit , Hantu Setan yang merasuki badan pesakit, rendamkan sahaja dalam air dan di baca bismillah dan selawat, bagi minum atau kumur dalam mulut kita dan sembor ke arah pesakit insyallah sudah banyak terbukti keberkesanannya. 

Pantangannya tidak boleh masuk ke dalam tandas, sekiranya masuk juga genggam dalam penumbuk, selawat 3x dan cium sekali. item terus meninggi auranya seperti sedia kala.

Org membela hantu, jin, Pakai sihir akan lemah dan kalah di hadapan pemakai azimat ini , mereka akan hilang kepercayaan diri, lemah anggota badan, tiada keyakinan diri dan sekiranya mereka bercakap di hadapan kita mereka tidak akan mampu meninggi suara atau bertindak tegas ( sombong ) 

Pelindung diri dari Sihir, Org kena rasuk tak boleh dekat, kalau org kena rasuk cuba dekat untuk memudaratkan kita, dengan tenungan sahaja pesakit ini mampu terhumban ke belakang , hal ini sudah terbukti ratusan kali di dalam perguruan kami semasa melakukan rawatan.

Boleh di berikan kepada anak / isteri atau org terpercaya untuk membawanya ke dalam hutan, rumah angker, kawasan berhantu atau berpenunggu, insyallah di lindungkan dari gangguan , kejahatan dan kezaliman Jin dan Setan


Mahar Di bawah tidak kena dengan itemnya, namun sebanyak ini yang di persyaratkan oleh Pak Guru di Melaka. Maka silakan. Tok ingin mengingatkan barang ini tok cuma sediakan untuk 1 biji tempurung sahaja. Sekiranya habis. maka anda perlu menunggu kata kata daroi tok dan tok juga menunggu kata putus dari pak guru.

Jika anda ingin memaharkannya lebih dari 1 , maka ia cuma di HALALkan untuk anak isteri anda / saudara mara terdekat, item ini tidak boleh di jual kembali kerana yang rugi ialah diri anda sendiri


Kod Produk : AZIMATTJANTAN
Bentuk : Azimat Pak Guru
MAHAR : 128 Mlr

KUANTITI MASIH ADA: 25 Pcs



78 ulasan:

  1. Grab 1 CITRA HADI BIN SUKIRAN

    BalasPadam
    Balasan
    1. payment done. sori tok sbb lmbt.

      Padam
    2. terima kasih tuan. Alhamdulillah

      Padam
  2. Grab 1 ye Tok..Aidil Ahmad kulim

    BalasPadam
  3. semoga ada rezki lgi untuk akad yang ni

    BalasPadam
  4. Salam....Tok...halaman block hari nie kenape pelik....gambar ade....huraiyan nye takde.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tuan. mungkin browser tuan x uptodate


      Biarkan org mengata , bukan senang nak dapat PAHALA FREE.. kita pakai ada urusan..bukan style / saja saja


      Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.

      Dengan rendah hatinya tok mempersembahkan kepada anda semua item yang dulunya hanya kami Murid Cekak Maut ajaran Tuan Guru Nordin Awang Perolehi. Beliau sudah kembali ke Rahmatullah akibat sakit asma yang di deritai sejak tok berguru bersamanya dulu.

      Item ini tok perolehi dari Rakan Segurunya di Melaka yang mana dulunya mereka berguru dengan seorang Guru di Indonesia sekitar tahun.

      Nak Tengok Siapa Pak Guru tok tu boleh lah menonton filem Raja Bersiong , dia berlakon sebagai pengawal istana saja, yang bongkok tu dia lah.





      AZIMAT TOK GURU

      Azimat ini banyak kelebihannya, amat amat amat banyak sekali. Ia di perbuat dari Tempurung jantan dan kemudian di ukir wafaq di dalamnya akan Nama Allah dan Muhammad dan kemudian ia di sealkan dengan Wafaq Ghoib dari Pak guru kemudian di jahitkan dengan kain hitam dan di wafaqkan ghoib dengan pengunci dari campur tangan jin jin di luar sana.

      Ia di pakaikan sebagai kalung dan berfungsi sebagai :

      kekuatan badan dari pukulan, tahan di pukul

      Pengesan makhluk ghoib di mana mana sekalipun, rantai dan kalung akan terasa panas, semakin dekat maka semakin panas di rasakan habanya di rantai dan kalung, tapi tidaklah sampai melecur. haba saja

      Di jadikan ubat gangguan, SAKA, gangguan Jin ifrit , Hantu Setan yang merasuki badan pesakit, rendamkan sahaja dalam air dan di baca bismillah dan selawat, bagi minum atau kumur dalam mulut kita dan sembor ke arah pesakit insyallah sudah banyak terbukti keberkesanannya.

      Pantangannya tidak boleh masuk ke dalam tandas, sekiranya masuk juga genggam dalam penumbuk, selawat 3x dan cium sekali. item terus meninggi auranya seperti sedia kala.

      Org membela hantu, jin, Pakai sihir akan lemah dan kalah di hadapan pemakai azimat ini , mereka akan hilang kepercayaan diri, lemah anggota badan, tiada keyakinan diri dan sekiranya mereka bercakap di hadapan kita mereka tidak akan mampu meninggi suara atau bertindak tegas ( sombong )

      Pelindung diri dari Sihir, Org kena rasuk tak boleh dekat, kalau org kena rasuk cuba dekat untuk memudaratkan kita, dengan tenungan sahaja pesakit ini mampu terhumban ke belakang , hal ini sudah terbukti ratusan kali di dalam perguruan kami semasa melakukan rawatan.

      Boleh di berikan kepada anak / isteri atau org terpercaya untuk membawanya ke dalam hutan, rumah angker, kawasan berhantu atau berpenunggu, insyallah di lindungkan dari gangguan , kejahatan dan kezaliman Jin dan Setan


      Mahar Di bawah tidak kena dengan itemnya, namun sebanyak ini yang di persyaratkan oleh Pak Guru di Melaka. Maka silakan. Tok ingin mengingatkan barang ini tok cuma sediakan untuk 1 biji tempurung sahaja. Sekiranya habis. maka anda perlu menunggu kata kata daroi tok dan tok juga menunggu kata putus dari pak guru.

      Jika anda ingin memaharkannya lebih dari 1 , maka ia cuma di HALALkan untuk anak isteri anda / saudara mara terdekat, item ini tidak boleh di jual kembali kerana yang rugi ialah diri anda sendiri


      Kod Produk : AZIMATTJANTAN
      Bentuk : Azimat Pak Guru
      MAHAR : 128 Mlr

      KUANTITI MASIH ADA: 25 Pcs

      Padam
  5. Salam tok grab 1..lps tu cara pembayaran mcmana tok..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

      Maybank : 551016691626 My Gemstone

      RHB : 20129160006603 My Gemstone

      Paypal 1 : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
      Paypal 2 : mohdyasirahmadrozi@gmail.com


      Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran

      Nama

      Alamat

      Kod Barang

      Ke


      0178259540

      SIAP!!!

      Padam
    2. Tok saya dh buat pembayaran..detail dh wasap no 017 tu..maafla kalau slah aturan..1st time membeli..

      Padam
    3. Alhamdulillah terima kasih en.m.iqbal membantu..

      Padam
    4. Selepas itu Kt sini nk update detail pembayaran juga ka atau tak perlu..terima kasih..

      Padam
  6. Salam tok, nk tnya, kalau kita yg ada khodam ni masih blh pakai ke ni?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh... yg di maksudkN tu jun yg bniat jahat kod kita. Kalau kita ada sejuta khadan tp drg baik tak apa tuan

      Padam
  7. Boleh disimpan dlm pouch/beg tangan atau poket baju/seluar? Atau mesti pakai sebagai kalung? Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Atas pinggang.jd pakai mcm mana takpa

      Padam
  8. grab 1 tok.. masih ada lg dak tok

    BalasPadam
  9. kalau masuk kamar mandi(bukan tandas) untuk berwuduk boleh ke tok? kena genggam dan selawat jugak lepas keluar ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleh.. cuma jangan ada bau busuk dan tandas walau tandas itu bersih

      Padam
  10. Salam, payment done for 1 pc at 11.36pm tadi. Tq ya

    BalasPadam
  11. Tok sy grab 1 tok..

    BalasPadam
  12. salam Tok, item ni saya grab 1 kalu masih ada. lama doh x berziarah ke blog ni, takut ada sistem baru yg saya x reti. :) saya tunggu confirmation dari tok.

    BalasPadam
  13. tok saya mahu grab 1 jika masih ada

    BalasPadam
  14. Balasan
    1. silakan, nampaknya ini bukan kali pertama tuan melakukan ulasan di sini

      Padam
    2. dah selesai buat pembayaran tok hehe

      Padam
  15. Tok masih ada lagi x azimattjantan..lau ada nk grab 1.

    BalasPadam
    Balasan
    1. masih, silakan, tuan tanpa nama sila letakkan nama anda ( palsu pun x pa ) di bawah macam tok buat di bawah ni

      *Tok Muda

      Padam
  16. Salam tok ade lagi ke azimat pak guru..lau ade sy nak grab 1..

    BalasPadam
  17. Tok..nk tnya..jika kita berdepan ngan seteru yg main bangkit macan atau bangkit haiwan..ad kesan apa2 x thadap mereka jika bdepan si pemakai azimat ini???

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tuan jika mereka berniat jahat kepada kita, kalau tak da niat apa apa.. pakai bangkit naga pun takpa tuan.. asalkan.. niat tak molek.. deme tanggung la

      Padam
    2. Hahaha tok ni..mesti duk selit lawak skali..aduhaii putri nayla 😜😜😜

      Padam
    3. Assalam Tok..sy nk bg sikit testimoni lepas pakai azimat tok guru ni..ptg td sy sparing ngan adik bradik seguru sy..first,partner sy tu pecah darah kena sepak kt paha nya..second nya..partner sy bdn gempal gemuk..sy x pukul apa,Sy bg dia pukul sy..cume sy tahan2 sahaja..Alhamdulillah..x terasa kesakitan dari Pukulan nya tok..

      Padam
    4. w.salamm wbt tuan, jangan wat melawak sangat tuan , buat defend diri insyallah, kalau kat peha takpa lagi, jangan kat muka tuan na.. bahaya

      Padam
    5. Ok tok..sebab main silat olahraga kelmarin..attack kt tmpt gitu2 je..nak cuba khasiatnya saja..terima kasih tok..dari awal dulu hingga sekarang,Sy mmg puas hati mahar item dari blog GB..terbaik 😘

      Padam
  18. Ada lagi tak item ne tok mat

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tuan.. 1 tempurung tu bukan sikit sikit dapatnya tuan, ratusan pcs.. ada lagi silakan

      Padam
  19. Ha ok.. Alhamdhulillah..Sy grab 1

    BalasPadam
  20. Ha ok.. Alhamdhulillah..Sy grab 1

    BalasPadam
  21. Payment done.. Detail ke Mr baz

    BalasPadam
  22. Selalu saya mancing bila kena gelonggong confirm g klinik enjit, tp pelik pulak kena gelonggong cuma panas je tempat kne xde effect lain. Alhamdullillah dgn izinnya ok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Banyak lagi khasiat lain pun nanti akan di terokai owner. Syukur kpd Allah

      Padam
    2. tok macam rezeki tu sama gak ke insyaallah dipermudah?

      Padam
  23. Assalammualaikum tok masih ada ke?cara pembayaran macam mana?kalau disimpan dalam beg silang boleh tok..

    BalasPadam
  24. Assalammualaikum tok grab 1 kalau masih ada.cara pembayaran mcm mn?

    BalasPadam
  25. Payment done tok..details dah send to mr baz...tq tok

    BalasPadam
  26. Assalamualaikum tok, item masih ada lagi? Jika ada saya grab 1 ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf lambat, payment done last night. Detail has been sent to evernote.

      Padam
  27. grab satu tok..tlg update klu msih ada

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami