Rabu, 29 Mac 2017

GELIGA URAT NAGA





SOLD OUT
Tn Mohd Azmee





















Lama dah tak keluar 



Item ini berfungsi sebagai :

 kekuatan badan

Pesilat macam tok Bagus pakai ni

Kekuatan tenaga batin dan dalaman

Corak urat yang menarik

Mempunyai karomah penumbal bisa, ertinya di sini ia memulangkan kembali pembisa serangan musuh. Pesilat mempunyai bisa di tangan kanannya , perguruan tok sendiri mewajibkan pembisa ini ke atas semua ahlinya.


Kod Produk : GUNAGA 14217
Bentuk : Geliga Urat Naga
MAHAR : 80 Mlr




11 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam Tok..2a ni telah di maharkan atau Blum?..klu Blum,Sy mahu grab nya tok

      Padam
    2. Utk tuan keramat ni. Silakan tuan kompom dgn mr baz dlu tuan. Mr keramat pun dah lama di ingatkan ttg hal ini

      Padam
    3. Ok tok..sy tnya Mr baz..xd payment done tu ingt tn keramat x jd amik item ni

      Padam
    4. jika mr baz berkata demikian maka benarlah katanya, silakan PD

      Padam
  2. Payment done.dah whatsap ke Mr.baz

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami