Selasa, 14 Mac 2017

GANGGAR LAKSAMANA

Ganggar adalah bahasa lama semenjak zaman Srivijaya dahulu, usah carinya di google, anda akan jumpa erti yang lain. 

Ganggar Bererti Kemegahan , kekuatan, keberanian dan kegagahan seseorang, Ganggar dari suku kata Gangga , Sungai Gangga di India adalah asal muasal pengaruh Hindu Yang memakai 1 gelang Tembaga di Lengan atau di Pertengahan Lengan sebagai Penghadang Pedang, benda keras dan tajam ... Jangan anggap pahlawan dahulu kala bertangan besi melainkan mereka menahan menggunakan Ganggar besi ini. 

Ganggar di atas bukanlah ganggar besi, tapi adalah batu penghias Ganggar pahlawan di Kerajaan Sabara dan mempunyai kelebihan penunduk musuh, berlawanan dengan warna hijaunya ia mempunyai daya penggerun musuh dan mampu di jadikan benteng Sihir dan jurus jarak jauh, ini mampu di testkan melalui ujian serangan jarak jauh, anda boleh melekatkan ia di kepala tali pinggang, memasang bingkai perak di kelilingnya dan di jadikan Rantai tangan atau kalung, kemudian masukilah gelanggang BSS , Gelanggang Silat Bunga , Gelanggang Gerak Kilat , minta kepada Allah keizinan untuk menguji Batu Ganggar ini dengan jurus, insyallah badan anda tidak akan mampan jurus ahli kebatinan, tok bukan nak memperlekehkan jurus, tok sendiri guru jurus yang ada anak murid , tapi tok nak beritahu item ini mampu menembusi jurus jarak jauh kebatinan ahlinya. itu saja. 

Sekiranya tidak di pakai ia mestilah di balut dengan kain hitam dan di simpan di dalam peti kayu , jika tidak ada, tetaklah 1 ruas buluh dan ambil ruas itu dan simpanlah di dalam ruas itu, mudah. 


Kod Produk : FMJB 13317
Bentuk : GANGGAR LAKSAMANA SABARA
MAHAR : 130 Mlr

GRAB SATU SATU : 90 Mlr


GRAB SEMUA : 280 mlr
MAHAR11 ulasan:

 1. Salam payment done for 4a at 6.31pm tadi, but cash jammed at atm machine. Need 2 days baru pihak bank release payment ke acc mygemstone, harap maklum & receipt sudah wasap ke tn baz. Tq ya.

  BalasPadam
 2. Assalam Tok..klu item ni ssuai x pakai utk penguatkuasa..kwn sy yg tnya,atau ad item lain yg lebih ssuai

  BalasPadam
  Balasan
  1. w.salam wbt, tambahan pesalah ada jurus kebatinan,. jadi amat sesuai

   Padam
  2. Ok tok..sy inform pd kwn sy dulu

   Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

   Padam
 3. Salam tok, mohon check samada payment utk 4a sudah release kah ke acc mygemstone? Jika tidak, perlukah saya saya grab semula 4a ini? Tq ya

  BalasPadam
  Balasan
  1. Salam tuan. Tok dah cek. Belum tuan. Tok cek di maybank tadi. Ya silakan terus payment sahaja tanpa grab lagi tuan ya

   Padam
 4. Salam, payment done for 4a at 12.19pm tadi. Tq ya

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami