Rabu, 30 November 2016

UBAT RESDUNG





Ia untuk Redung, Selsema , sesak nafas, Hidung tersumbat... Bukan di makan bukan di minum... Hidu sahaja, baunya Marveles. 


Di simpan dalam Peti ais sekiranya tak di gunakan . 


Harga dia memang tak boleh blah dengan kualiti, kualitinya amat mengancam sangat , terutama resdung lah.. insyallah mengurangkan kesannya


Kod Produk : RESDUNGKAWI
Bentuk : Ubat Resdung bau
MAHAR : 25 Mlr

* Yang ni siap Pos 

31 ulasan:

  1. salam tok, saya nk tnya ada batu yg blh jadi asbab perisai dri mahkluk ghaib tk? sbb kwn saya ni sllu ada benda nk masuk dlm bdn. even dh berubat pun. ada yg bru nk dtg.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt terima kasih atas soalan


      Ada pelbagai jenis . Pelbagai bentuk. Insyallah. Silakan cuba batu petir api

      Padam
    2. kwn saya perempuan. kalau x ingin dijadikan cincin. hnya simpan saja berdekatan badn ke tokq

      Padam
    3. tok, saya nk 1 batu petir api blh tok? blh dpt diskaun tak? sbb sya nk bg kpd rakan saya ni sbb dia dri dulu asyik kena gangguan. saya trrus teringat dkt tok

      Padam
    4. Boleh. Utk urusan ni bolehlah whatsapp assisstant tok 0178259540 harganya rm 110 sahaja
      Boleh buat cincin atau kalung.

      Kalau jin sudah ada dalam badan.kawan tu akan terasa panas sedikit. Rendamkan dalam air dan di bagi minum. Selebihnya di usapkan di muka.

      Padam
  2. Balasan
    1. lock se-botol lagi ye tok 😁... total saya lock ialah 2 botol πŸ‘ wokay tok...saya nak pegi buat payment sekarang πŸ˜πŸ‘ insha'Allah

      Padam
    2. payment done πŸ˜ΈπŸ‘ all details send to mr.Baz😁

      Padam
  3. Balasan
    1. Status: Successful
      Reference number: 3780340610
      Transaction date: 06 Dec 2016 21:55:14
      Amount: RM25.00
      From Account: 160072447710 BIS
      To Open 3rd Party Account : 551016691626
      3rd Party Email Address : limbunganmayasdnbhd@gmail.com
      Account Holder Name : MY GEMSTONE

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum Tok, kalau ada lagi nak Lock sebotol, mana lah tahu ada yg terselit kat bonet kereta Tok ke...hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah habis tuan, untuk di maharkan cuma 11 botol sahaja

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami