Rabu, 23 November 2016

BATU KURSANI












































Anda semua masih ingat Batu RAW kursani yang tok masukkan lepas?..

Ini ialah hasil dari canai batu ini yang tok miliki dalam bentuk bulat bulat macam tu, cuma tok tak cerita lebih lanjut bahawa ia adalah peluru alam ghoib bagi menembak Bangsa Jin dan Bunian yang kebal semasa peperangan, ada lagi dalam bentuk tu, tapi tak banyak dan tok pun tak ke tempat perolehan tersebut lagi bagi mendapatkannya, sekarang musim hujan, maklum sajalah. 

Batu kursani

Medium kekebalan dan jika menurut pandangan orang orang lama, besi atau batu bewarna keemasan mampu menembusi kebal itu sendiri dan dalam masa yang sama ia mempunyai kelebihan kekebalan..

Seperti tembaga..jika di tuliskan wafaq ia mampu menjadi azimat kekebalan dan anda juga tahu tumbuk pinang mampu membunuh orang kebal kerana ia di perbuat dari tembaga.. jika anda kaya raya, anda boleh gunakan Peluru emas bagi menembak orang kebal, sama juga iaitu ia membinasakan ilmu kebal tersebut


Kod Produk : B.KURSANI 221116
Bentuk : Batu Kursani
MAHAR : 40 Mlr

Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank 551016691626 My Gemstone 

RHB 20129160006603 My Gemstone

Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!



25 ulasan:

  1. Balasan
    1. 2A item payment done,detail send to mr baz

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Tok Mat, Saya nak grab 1A boleh tak.

    BalasPadam
  4. grab 1a kursani

    BalasPadam
  5. 1A tuan Nelson
    2A naga saka
    3A Haladin Atan namun lock beliau mampu di batalkan oleh grab dan lock deposit

    BalasPadam
  6. 3a klu masih lock...saya grab lah tok....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan. Jika ikutkan tuan lah pemenangnya . Namun tok lihat di bawah sepertinya tuan haladin menginkannya.

      Sekiranya tuan lebih menginginkannya. Silakan.

      Apa apa berbincanglah di sini sampai jam 9malam nanti. Tok.akan keluarkan komennya

      Padam
  7. 3a kalau masih lock xda pape perubahan sy grab tok....

    BalasPadam
  8. Assalam Tok sy tunggu maklum balas dpd Tok siapa yg berjaya memahar 3A
    sebelum sy membuat pembayaran. Tok adililah mengikut sistem & undang undang blog Tok. Terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Nampaknya tuan nasihin bob berjaya mengulas pantas. Tapi tok.cuba tanya dulu memandangkan tuan amat memerlukan

      Padam
    2. InsyaAllah jika Ada rezeki Tok..

      Padam
    3. Tuan nashihin bob melepaskannya kepada tuan
      .silakan grab

      Padam
  9. assalamualaikum...alhamdulillah sy menang..tp xpelah....sy lepaskan lah buat tuan haladin...mungkin die memerlukan...mana r tau lpas ni saya dpt rezeki lebih ke.....xnk ada jd hal yg x diingini antara saya...tuan haladin n tokmat....orait???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah, terima kasih Tuan Nasihin kerana memberi laluan utk saya grab, semoga kita semua di dlm group ini sentiasa di dalam Perlindungan dan Rahmat Allah.. InsyaAllah

      Padam
  10. Assalam Tok payment Done Terima kasih

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami