Sabtu, 3 Disember 2016

JASPER MERAH






























































Sama dengan lepas, cuma ia dari spot berbeza, lebih merah dan menawan

Jenis ini nampak saja macam jasper biasa,. macam jasper bodo2 tu... tapi energinya bukan sebodo rupanya... 

Jasper ni di gunakan di dalam kekuatan pinggang cara dengan di pakai sebagai cincin atau di simpan di dalam poket, takda masalah.. tapi 1 tok nak pesan, kalau la ni sakit pinggang sebab eksiden, sebab kemalangan, maaf.. p spital makan ubat atau p Jusco cari tulang belakang spare part kat Toy R us kalau ada la.... Sebab tu la... tok tak suka dua benda bab melibatkan sakit belakang ni...ke depan kita merana, bini kita pun turut merana heheherrr

Merempit

Main Bola


Dua benda ni kalau silap cara , jahanam masa depan... kalau tak tulang belakang.... lutut senget... kalau nak merempit sampai tua takpa... tapi rasanya mat rempit lah yang bila hari tuanya kebanyakan insaf tahap gaban, kekadang hak depan kita masa solat dulu tu lah masa mudanya terjal tak sangga.... tok kenai ramai dah sebab tu berani cerita...kisah lama, jadi teladan,..ia bukan ukuran dia siapa... jahat ka baik ka, Allah Taala yang nilai belaka... kalau la ni kaki betina... bila mai tua jadi baik, soleh.. usah la kita umpat dia bila jumpa di hari tua... khuatir . umpatan kita berbalik kepada anak cucu kita sendiri...tu jaga.. ni tok pesan... Ingat 1 benda.... 

Kita Hamba, dia Hamba,..... selayaknya Hamba... kita tak boleh pun nak mengata, nak perendah hamba lain, tuan kita tau.... kadang kadang kita nampak tuan kita sayang kat kita... tapi mai penghujung hamba lain yang dapat banyak manfaat..... kita takda langsung... tuan kita lebih bijak, lebih Maha Bijaksana... dia tau...


Kod Produk : GISP 151116
Bentuk : Jasper
MAHAR : 50 Mlr







5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami