Rabu, 30 November 2016

GELIGA PUTERI RATNA SARI
























Alhamdulillah di dalam banyak banyak perolehan yang di berikan Puteri Ratna Sari ini ialah antara item kerezekian dan insyallah di gunakan di dalam kelebihan Penghadang dari sihir dengan izin Allah SWT

1A mampu di masukkan isian Kasyaf , ingat tok ulang semula isian kasyaf bagi mereka yang sudah ada ilmu kasyaf namun belum penuh kasyaf, haaa ingat senang nak kasyaf. caranya sama macam Halaman semalam yang keluar tu. Kos Isian ialah Rm 50 ( kalau nak isian kasyaf ) 

Ada ramai orang belajar kasyaf , dah bertahun dan jutaan zikrullah, tapi tak juga kasyaf.. ada kesilapan di situ... Ibarat beli kereta, asyik tuang aje minyak petrol tapi tak start start.. atau dah pandai start tapi minyak hitam pula tak bubuh... ibaratnya lah. 


Kod Produk : GPRSARI 201116
Bentuk : Geliga Puteri Ratna Sari 
MAHAR : 60 Mlr

6 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami