Isnin, 14 November 2016

GP MUNGKIN AWAL

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

GP mungkin akan di jalankan awal dari tarikh yang di beritahu lepas. memandangkan pada bulan depan tok agak sibuk dengan anak anak dan juga keluarga . Maka Tok khuatir tok tidak berkesempatan melakukannya. 

Sepanjang memandu hari ini tok akan semak dan susun semula jadual tok , dan akan memaklumkan tarikh baharu G.Permohonan ini... 

Yang pastinya ia akan di jalankan sebelum 25hb memandangkan pada 23hb Tok perlu kembali ke Perlis bersama gerombolan keluarga dari Terengganu untuk melawat keluarga keluarga di sebelah utara. 

Kalau mai sibuk tu kaaa. memang kalut tak sangga la... jangan kata GP, nak p 7E beli rokok pun silap haribulan tak dan kalut dengan saudara mara dan pegang anak la.. Bapa mithali... org mai jauh jauh takkan kita nak lari p bukit... ye dak?

Ok.. jadi.. tok akan fikir dulu... memang yang pasti sebelum 25hb la jawab dia... kalau tok buat 23hb tu, ngam ngam la maybe kat bukit bintang, stong , banding atau jerai... tapi tak syok la kan kalut kalut macam tu. 

=================

Ia akan di jalankan pada 22hb november

Permohonan terhad kepada 200 orang sahaja.

Bagitau awal awal takut terlebih . 200 org pun makan masa 2 malam. 

29 ulasan:

  1. Assalam tok..kiranya mahar kna buat sblm 25 november,cmtu?

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Yahoo jerai!!!😄😄😄😄😄

      Padam
    2. Jerai yahoo!!😄😄😄

      Padam
  3. Baik2 memandu tok.. semoga slmt pg n blk... xpa tok.. ikut kesesuaian dan masa tok...

    BalasPadam
  4. TOK TARIKH LAST PEMBAYARAN UNTUK GP BILA?
    (BARD)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebelum 25 hb tuan. means last 24hb nov 2016

      Padam
    2. maaf, sebelum 22hb tuan coz 22 hb tu tok akan jalankan permohonan

      Padam
  5. Assalamualaikum Tok, sy berhajat utk 1 Nama
    InsyaAllah bayaran akan sy bank mlm ini atau esok pagi, dan maklumat akan sy hantar pd Mr Baz. Semoga dipermudahkan dan bermanfaat. TQ

    BalasPadam
  6. Payment Done
    GP atas nama saya Tok dan slip byrn telah sy send pd Mr Baz. Terima kasih

    BalasPadam
  7. Setelah 6 jam mikir.

    Insyallah GP akan di jalankan pada 25hb november.

    Tempat adalah terhad untuk 200 org sahaja

    BalasPadam
    Balasan
    1. Minta maaf.. ia akan di jalankan pada 22hb...

      Padam
  8. Saya org baru kat sini.....gb terbaik

    BalasPadam
  9. Sy join gp tok.. insyaallah lam masa trdkt sy bank in

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy dah bank in tok..dan dah htr slip ngn name pd tuan baz tok

      Padam
    2. baik tuan, baz akan masukkan nama tuan dalam senarai dia sediakan

      Padam
  10. Salam tok nak tanya mr baz gune no mane 1 ye..sy nak payment senang 6t sbb gne fon bru..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami