Rabu, 9 November 2016

GELIGA PANGLIMA SERIGALA PUTIH

























Nama Sebenarnya Raden Sandhi

Di datangkan dengan hadiah percuma Geliga Air isian beliau sendiri. 

Geliga hitam itu ialah asli dari dirinya sebagai :

Kuasa pelindung dari sihir ( perisai )

Kekebalan darurat yang berunsur kuat

Pembisa dan pemberat pukulan ( Ni jangan dok wat melawok )

Mempunyai Khodam berupa Burung berkaki emas yang mampu di jadikan utusan melemahkan, menjurus dan memulangkan sihir kepada pemilik asal.


Kod Produk : P5SPUTIH 61116
Bentuk : Geliga
MAHAR : 300 Mlr

Beserta Free Gift Geliga Air yang AMAT RARE

26 ulasan:

  1. Barang tahun lepas ni..memang berebut masa tu..tapi masa tu ramai otai2..rindu sangat dh lama tk berebut ngan mereka..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Payment done tok utk 1a. Dah WhatsApp details. Terima kasih.

      Padam
  3. Kepada tuan ardi yusuf ayah galakkan grab barang ni..kalau tak menyesal kemudian nanti..

    BalasPadam
  4. Assalam tok..item ni kirenya khasiat antara pembisa dan kebal darurat kena pilih r kan???..

    BalasPadam
  5. Barang 1a telah di grab oleh tuan Ben..tinggal 2a jer tuan..

    BalasPadam
  6. betul ayah IS, terima kasih.. lock depo 2a

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya bertahan 12 jam dari masa di grab

      Padam
    2. jika grab 12 jam.. mcm mana pula dgn payment depo tok?

      Padam
    3. Lock depo. Kenq masuk deposit dan ia bertahan 1 bulan dalam bulan yg sama.

      Kalau lock depo pada 27hb. makanya cuma ada 3 hari sahaja. Jika lock depo pada 30hb maka ada mada 12 jam sahaja.jika lock depo 1 hb maka ada 29 hari lagi

      Padam
    4. terima kasih tok.. saya faham deposit bertahan 1 bulan, tp kena bank-in wang deposit tu dlm tempoh 12 jam juga ke atau mcm mana..

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya sepaptutnya. Kalau belum ada ulasan payment done maka tuan boleh grab taboa was was

      Padam
    2. Salam sejahtera tok n tn bilal. Payment done. Dah update dah kat atas tu subuh tadi. Minta maaf saya tetidur awal mlm smlm. Lebih sgt. Minta maaf sekali lg rakan2 GB sekalian.

      Padam
    3. Haha..breh tn Ben..tahniahπŸ˜ƒ

      Padam
  11. payment done saya tok, refer tn baz

    BalasPadam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. item 2a full payment done, refer WA tn baz

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami