Rabu, 23 November 2016

BATU NAGA AWAN

























Anda tidak percaya adanya NAGA?... percayalah , salah satunya di Ledang ada Gua Naga, Kalau berani masuk lah ke dalamnya sampai terjumpa mentol besar bewarna kuning, kalau lagi berani dan tak mahu hidup peganglah mentol tersebut baru tahu nasib macam mana. 

Untuk Item di atas , ia adalah Geliga Naga Awan, ada yang panggil Naga Langit.. 

Kisah naga ini melingkari seluruh pelosok dunia, sekiranya ia tidak wujud masakan ia ada di dalam semua kisah di seluruh dunia. 

Sila lihat video ini ..luangakn sedikit data anda melihatnya, usah riaau video ini tak sampai 5 saat pun... ia berlaku di Sabah dan di rakam nelayan Cina Sabah , lama sudah masa tu GB pun belum wujud lagi 





Naga ada 3 jenis:

Naga Awan

Naga Darat 

Naga Air


Naga Air mampu bersembunyi jauh ke dalam perut bumi... Sekiranya zaman meteor dulu membinasakan dinosour dan naga, maka ia hanya di darat..bukan di laut , di tasek dan di awan... mereka selamat. namun keturunan naga melihat dunia ini lebih lama lagi dari keturunan manusia. Naga itu ada sehingga kini. 


Di atas ialah Geliga Naga Awan yang mempunyai kelebihan :

Keunggulan di dalam perniagaan dan makan gaji

Kehormatan

Menjadi Perhatian semua orang di dalam majlis majlis, pemalu di larang beli

Penunduk manusia dan mengikut kata kita

Keewibawaan ampuh dengan izin Allah SWT


Stok tok tak jamin Keberadaan stok dapor pasal kini GB makan 3 serampang, Online, Offline dan juga Peniaga lain di fb dan blog. 

Yang dalam Halaman ini kompom ada sekiranya belum di grab... 



Kod Produk : GB161116
Bentuk : Batu Naga Awan
MAHAR : 450 Mlr


Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank 551016691626 My Gemstone 

Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!




15 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Assalam tok..klu yg pemalu nk pakai geliga apa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Tatau la. Geliga pokok semalu kowt haha

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
  4. Assalamualaikum tok mat gb. Alhamdulillah tahun lepas saya ada beli di blog ini batu delima air yg harga tak sampai seratus jika tak silap, lupa dah lgpun tahun lepas punye cerr. Alhamdulillah pernah di uji ianya kebal umum. Potong rambut sehelai tak putus2. /)-(:!) alhamdulillah haha. Saya doakan blog tok mat terus maju dan terus menerus. Saya masih pantau, pantau nak beli lagii laa noo ;) terima ksih tok mat 👍

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt. Alhamdulillah rezeki tuan. Ni pengakuan ke 4 dah di lakukan pembeli ttg delima tok. Rezeki tu

      Padam
  5. Naga ghaib ke tok,, mcm best je tgk naga. Meh naa tgk video 5 saat ja

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami