Khamis, 24 November 2016

P. MELILIN







Paruh burung melilin.... ni nak pesan sikit .. sat g jam 9.00 malam ada 5 item sedekah... jangan kata tok tak pesan dan habaq pada anda. Insyallah

Ok, di atas ni Paruh burung melilin... tu hari ada yang nak kalar merah.. haa ni kalar merah.. tatau la nak buat apa, tarik duit ka , buat penawar ka apa ka wallahualam.. niat masing masing. Tok ada niat juga, niat nak Jual haha. 


Tau apadia burung melilin?

Image result for Burung melilin


Ini burung melilin... Cakk....

Untuk mengetahui akan kelebihan lainnya, silakan klik link di bawah... bacalah sepuasnya mengenai kehebatan Paruh ini..






Bagi tok paruh burung melilin mempunyai kehebatan menyembuhkan Sakit sendi. bisa bisa badan... di lalukan di kulit kawasan yang sakit itu sahaja insyallah dengan izin Allah SEMBOH sediakala. Itu insyallah pasal tok dah banyak kali membantu pesakit sakit sendi dan bisa bisa.... 

Test mudah... suruh member tumbok bahu sekuat hati .. kemudian usapkan dengan permata ini INSYALLAH SEMBOH. Tanpa lebam, tanpa sakit berpanjangan. 

Kelebihan lain juga ada, tapi silakan ke Link yang tok sediakan, ada banyak lagi kelebihan lain yang bisa membuatkan anda cengang. 


Item ada 1 dan Item kesayangan Tok Pulak Tu Mr Baz ni p korek dalam lemari.., ni saja ni dia cari gaduh, dia pantang nampak , masuk dalam blog, tok ni pantang benda dah masuk dalam blog... walau benda kesayangan.. ah.. dah Allah Gerakkan dia masuk.. layan kan saja lahhhhh

Di bawah mahar masih di bawah nilai.. x caya ..lihat link tok bagi, saiz besaq mana ja ceq oii... kecik tooek saja dah mahai.. memang benda ni mahai..kita saja org kata dok buta hati buta perot dok juai murah... sebenarnya bukannnn.. kita nak bagi orang merasa pakai.... jadi kalau anda rasa nak sambaq, sambaq la,... kalau x mau, alhamdulillah masih milik tok , nanti dah jadi cincin jangan harap la masuk sini lagi... oiii bazz oiiii.. sukati ang ja no


Kod Produk : GBSM 221116
Bentuk : Paruh Burung melilin
MAHAR : 1200 Mlr

Promo Cuti Sekolah : 1000 Mlr

14 ulasan:

  1. pergh terbaik tok hanya mampu lihat jer....terbaiklah

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum tok ada bau wangi x

    BalasPadam
  3. Benda asli tuan tkyah tanya..sediakan maharnya kalau berkenan..insyallah kalau barang ni ada lagi dan tkde sesiapa amik rezeki ayah ler..settle yg sebelum ni dan milikinya yg ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan marah ayah rezki saya kali ni.ke depan untk ayah insa'allah.

      Padam
    2. Insyaallah tokman..kedepan ada lagi rezeki ayah untuk memilikinya..

      Padam
  4. Aik...ayah jer ke yg berkenan..teman pun cam ayah. Nak settlekan dulu items yg ada pastu nak tgk budget...kalau ada rezeki, insyaAllah

    BalasPadam
  5. Sekali mata memandang, hati tertawan. Cantik betul batu nie...

    BalasPadam
  6. Salam tok mat izinkan saya grab item ini.GRAB

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. Terima kasih tok man Alhamdulillah... Moga di murahkan rezeki, tok man bertuah dapat paruh ni.. Dalam saiz begini... Alhamdulillah

      Padam
  8. Tahniah tok man, tahniah. Item kesayangan tokmuda tuu..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami