Isnin, 28 November 2016

BUNTAT CACING



























































Buntat Cacing.... Bila sebut buntat benda ni asalnya lembik.. jadi bulat sebab tok yang gentel dan gulingkan ia di dalam kain... 

Teringat zaman kanak kanak dulu, pernah jumpa masa korek tanah, tapi masa tu kita budak mana tau apa.. kambus balik. 

Buntat cacing di gunakan sebagai :

Pelepas diri di dalam penjara, jika anda di penjarakan dan ketika itu memerlukan utk keluar kerana akal pikiran sudah kerinduan anak isteri, masukkan di bawah lidah dan pejam mata berjalan menuju ke birai lokap. insyallah lepas. jangan kata tak boleh bawak masuk, rokok pun banduan mampu bawak masuk melalui kaki yang di simen

Jika musuh memegang insyallah lepas

Menawarkan ILMU BELUT PUTIH dan ILMU ORG MINYAK dengan di rendam dan di bagi minum kepada pengamal

Penjagaan sama dengan buntat belut... simpan dalam 1 bekas, masukkan tanah separuh, kemudian masukkan ia dan kemudian masukkan tanah lagi bagi menimbus, dan siram air. biarkan lembab... ambil bila di perlukan sahaja.


Pernah dengar merah delima merah air kalau test banyak kali lama lama kelebihannya tawar, ya sama lah.. merah delima tu kira kuat dah tu... Buntat cacing tak sekuat tu sampai memerahkan air

Sila Gunakan Bila Perlu sahaja, tapi jika anda melakukan di jalan kejahatan tok pesan awal awal.ia bukan di dalam tanggungan tok.... kalau tok jual skru driber pun dah anda buat tikam orang, lagi mau salahkan peniaga?

Barang ada banyak... tapi sekali ni sahaja datang, tok tak yakin ia akan di perolehi lagi dalam masa 4-5 bulan atau 6 bulan.. dan tok jamin pun ke depan kita akan dapat lagi sebab la ni tok dah tak pegi memancing, semua barang dah test.. memancing bukan hobi tapi masuk hutan tu hobi tok. 

Kalau tak cukup silakan order stok dapor.

Jika di dalam sejarah permaharan buntat ini , ia pernah di maharkan RM 888 pada tahun 2007 di sebuah blog..kita jual murah sebab ia banyak...banyak pun x sampai lah 30 biji pun


Kod Produk : BCACING 201116
Bentuk : Buntat cacing
MAHAR :120 mlr


Promo Cuti sekolah : 80 Mlr


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami