Ahad, 6 November 2016

GELIGA PUTERI RATNA






























NI baru lah ia Geliga Puteri Ratna Sari Purna Dewi.. dua dua hampir nak sama , urat saja berlainan dan sumbernya juga tak sama.

Tok belum keluarkan lagi item perolehan Nakawan tok semalam lepas kan?... insyallah tunggu lah Mr Baz sampai sini malam sat g... Batu mata rimau ada 51 biji, Geliga madu tak terkira, Geliga delima dalam 11 biji... insyallah.. sapa sapa mau tu ..kita akan maharkan direct dari sini sahaja, tanpa perlu menunggu tok balik ke ganu ya. 

Geliga Puteri Ratna Sari Purna dewi ini berguna di dalam urusan kerezekian, penarik kerezekian, selain itu... lawalah... seolah olah ada cahaya di celahan uratnya, cahaya kehijauan. 


Kod Produk : GP RATNA 31116
 Bentuk : Ratna
MAHAR : 120 Mlr

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami