Rabu, 30 November 2016

GELIGA NEKNEO
Geliga Neknyior adalah sebuah akik unik yang di berikan oleh Permaisuri Neknyior kepada tok dari kerajaan Sabara iaitu ibunya Puteri Saerah dan Puteri Salasiah. 

Ia adalah sebuah cenderamata untuk di maharkan di dalam GBunian dan insyallah sebagai petanda beliau akan membantu tok bagi mendapatkan Batu dan geliga.

Anda mungkin hairan bin pelik mengapa orang sana nak sangat bantu tok bagi batu permata dan geliga... 

Seperti halaman yang di terbitkan 4 tahun lepas. Alam bunian mempunyai sebuah bank yang bernama Bank Alam  Bunian dan Skim untuk hal hal manusia bernama Dana Ummah, Tok cerita ni sebab semalam di komen ada yang tanya tentang dana ummah.. Tok ceritakan dulu pasal Dana Ummah, Dana Ummah tidak di benarkan penghasilannya lagi memandangkan ia membawa terlalu banyak fitnah bahawasanya ia di tulis kosong dan sebagainya, lalu jika ia tidak di tulis bagaimana ia muncul?.. adakah tiba tiba boleh ada. penulisan ini adalah atas kebenaran dan bagi mengaktifkan kelebihannya serta mendapat pengiktirafan dari sana serta juga tanda mohor bahawa ia dapat di gunakan di atas kelebihan yang di janjikan kepada tok.. wang kertas Not rm 100..jika tidak di cetak oleh pencetak ia hanya kertas kosong dan tiada nilai. Penampakan wajah not rm 100 tu jelas menunjukkan ia sah laku untuk nilai RM 100. Maka Dana ummah di tukarkan dengan IBU DUIT yang mana ia tiada tempoh sebagai ganti rugi kepada tok akibat dan musibat selama pengeluarannya dan ia boleh di keluarkan pada bila bila masa sahaja dari tok. 

Ibaratnya anda mengeluarkan sijil HALAL... anda ni kira sub con la kepada JAKIM... ni contoh sahaja.. sekiranya anda bukan sub con rasmi JAKIM adakah sijil HALAL anda sah?... Maka sama juga dengan Dana Ummah dan Ibu duit ini, sekiranya tiada persetujuan kuasa dari perlaksana maka adakah ia sah dan akan laku?... laku dari segi kelebihan... Cop Halal pula laku dari segi penjualan produk. 

Berbalik kepada mengapa golongan alam sana suka memberikan batu permata kepada tok ia ada kaitan dengan Skim Dana Ummah. 

Pernah dengar duit syiling 20 sen tahun 1972 ialah duit kutukan dari alam bunian?... dan not SA-PULUH Gambar bayang agong juga adalah wang kutukan bunian. Ia menjadi kutukan kerana wang itu tiada di dalam pengeluaran BNM selama sejarah Malaysia.. terutama not Sa-Puluh itu. dan not ini sering kali menjadi permintaan para guru tarik duit untuk di tukarkan dengan orang bunian ( Pegawai bank alam sana ).. sekeping not ini boleh dapat sampai 10 Juta. Ia memang ada, memang wujud dan ada yang dah makan jasa dari pertukaran wang ini. 

Bank dana ummah tidak membenarkan syiling, notnya keluar ke alam kita dan syiling dan not kita di alam mereka di atas alasan alasan tertentu. RM 10 not ini akan di tukarkan di Skim dana ummah dengan nilai bayaran RM 10 Juta. Wallahualam mana dia ambil duit sebanyak ini.. tu jangan tanya. sama juga dengan Batu permata yang tok tebus dari mereka.. coontohnya tok tebus 1 biji batu permata RM 20 sen.. syiling ini akan mereka bawa ke Bank Alam Bunian dan di tukarkan di Skim ini pada nilai Sekitar $ 200,000.000 . Yang pasti semasa mereka membawa syiling alam kita ke bank ini, ia mesti tidak di lihat oleh org bunian lainnya atau tindakan akan di kenakan. 

Sama juga dengan wang kutukan Not 10 ini.. mungkin di masa dahulu ada orang bunian keluar ke alam kita dan berbelanja, siapa tahu. wallahalam.. dan ia kekal di sini dalam jangka waktu yang agak lama. dan kini ia di tuntut kembali dengan ganjaran yang tinggi.. tiada urusan antara BNM dan BABunian di dalam pertukaran seperti ini, kerana pengarah BNM tiada ilmu sebegini macam tok cakap nak ke alam dia kena ada ilmu.. ilmu apa?... Ilmu Allah tu luas... bukalah minda dengan penuh keterbukaan. 

Berbalik kepada Permata di atas , ia di gunakan di dalam Penguasaan Ilmu telepati iaitu sejenis ilmu menghantar gelombang otak ke otak orang lain dengan cara meletakkan ia di dahi dan  berbaring, lakukan ilmu ini dan insyallah ia lebih mudah jadi dan mujarab... apakah ilmu telepati.... ?.. sila rujuk artikel artikel tok 3-4 tahun lepas. 


Kod Produk : GNN 151116
Bentuk : Permata Gelombang
MAHAR : 99 Mlr9 ulasan:

 1. Balasan
  1. Payment Done....
   Info dah whatsapp Mr Baz

   Padam
 2. Assalam tok..sy nak share testimoni sy pki kayu larak salah yg sy mahar dari tok..

  Baru2 ni sy nk pi lepak,bwk lah skrembler adik sy..dgn roadtax xd pastu side mirror xd..mmg mse tu dkt ati,tringat kayu larak slh so sy bwk r.

  Bwk je skrember smpi slekoh,bole ad roadblock..mmg ad lorong khas utk polis tahan moto n kete..tims tu sy bwk slow lalu dpan polis..polis bole buat dunno je ngan sy..padahal ekzos skrembler sy bising,xd polis duk tahan sy..

  Mmg bsyukur tok..khasiat yg Allah beri wlaupon pada seketul kayu..alhamdulillah

  BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami