Ahad, 27 November 2016

MANI GAJAH GUNUNG TEBU


































































Mani gajah gunung tebu, dari kalangan Mani Gajah Super.. 

Namun yang ini ialah perolehan alam Bunian dan di berikan kepada Abg Megat sebagai penjaga Bilik Khazanah di sana, Alhamdulillah. 

Sapa tu hari tanya Mana dia mani gajah Super, ni ha barangnya dah sampai, jenuh tau  tok drive ke setiu nu semata mata nak amik benda ni saja.. nak amik banyak takut tak habis, amik sikit.. kira kira.. untung ni lepas minyak, makan minum dan penginapan tok saja,, 

Padia kelebihannya?.....Malas la nak citer hahaa.. GB dah menglamerkan mani gajah seluruh Malaysia dan budak sekolah menengah pun tau apa benda ni.. lagi mau tanya ka. ?


Kod Produk : MGGT 24716
Bentuk : MGS
MAHAR : 300 Mlr

Promo Cuti Sekolah : 200 Mlr

==========================================

Tawaran Ole ole Langkawi 


Pembeli Item ini akan di berikan 1 Botol Minyak belacak Plus PERCUMA





9 ulasan:

  1. Tok Mat boleh isikan kasyaf untuk 3A, kalau boleh saya nak grap 3A.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang tu boleh tuan.bijak tuan memilih.

      Padam
    2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    3. Thank you Tok. Saya grap 3A

      Padam
  2. Terima Kasih Tok, payment done.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami