Selasa, 8 November 2016

KECUBUNG TOK HITAM
Kecubung Pemberian Tok Hitam Kawasan jerung ini jelas kelihatan keanehannya.. ia bewarna warni dan untuk makluman kecubung ticak boleh di masukkan warna kecuali warna di semborkan di permukaan, jenis tu di panggil druzy dan kita pun boleh jelas dengan mata bahawa ia sembor warna. 

Yang ini tidak sama sekali 

Kecubung Pemberian tok hitam ini bukan sahaja mempunyai keanehan pada sifatnya, malah ia menjadi misteri bagi kekuatan auranya dan juga kekuatan mistiknya di dalam:

Penunduk musuh nyata dan ghoib

Menjinakkan Jin lawan menjadi kawan dan membuatkan ia memusuhi tuannya sendiri

menumbal kembali sihir kepada yang memusuhi

Kecubung ini sudah di doakan agar pemiliknya di lindungi Allah dari bencana , musibah, dengkian makhluk lain bernama manusia dan selamat dari Ain yakni sihir mata. Aian ialah sebuah sihir yang terkadang di lancarkan tanpa sengaja, ia berupa jelingan tajam yang di sertai dengan niat dan kata kata. Awas sekiranya anda gemar menjeling.. jelingan terkadang menjadi igauan musuh anda bertahun lamanya... anda sendiri.. kenang kembali siapakah yang pernah menjeling marah kepada anda.. dan jika anda ingat dan ingat ia akan memberikan kemudarathan kepada anda

Penggentar musuh, tidak kira siapa, musuh, kawan yg jadi lawan, musuh di tengah jalan , musuh di dalam selimut. 


Barang sejenis ini bisa di cari di mana sekalipun namun tidak bisa di jumpai walau di mana sekalipun serupa sepertinya , baik dari segi rupa paras dan kelebihan. 


Silakan mencari sekiranya jumpa.Kod Produk : KTHITAM 61116
Bentuk : kecubung Bunian Tok Hitam
MAHAR : 700 Mlr

10 ulasan:

 1. Balasan
  1. sekiranya tuan IS bertukar fikiran dan hajat nak lepaskan, mohon lepaskan kpd saya.. saya berhajat nak grab..

   Padam
 2. Balasan
  1. maaf ayah IS, sekiranya tok izinkan maka akan jadi rezeki ayah IS.. saya mohon grab.. maaf sekali lagi ayah IS.. biar tok decide.. saya ikut saja keputusan tok..

   Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami