Isnin, 14 November 2016

GELIGA TOK GAJAH
































































Di GB ia di panggil Geliga Tok Gajah memandangkan ia di perolehi dari pemberian tangan tok gajah sendiri.. 

wallahualam..jika bukan dia sudah tentu qarinnya. apa pun tok menerima.. org bagi rezeki kita jangan menolak, insyallah....

Memancarkan cakra mahkota agar kelihatan berseri seri

Menyerikan wajah pemilik dengan izin Allah swt

Penyejuk dan penawar baran


Lama sungguh item ni tak keluar..ini pun stok dapor tau, xda dah ni


Kod Produk : GTG 131116
Bentuk : Geliga GTG
MAHAR : 80 Mlr




10 ulasan:

  1. Item best ni...rugi sapa x amik..dari pengalaman sy memakainya buat cincin,org tegur kata muka kita mcm awet muda tu..πŸ˜€

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mana pic..share la skitπŸ˜…

      Padam
    2. nak share apa, ni bukan FB, padia la Miss N ni :P

      Padam
    3. Miss N suka myakat kwn2 group tok..ngan tok pun,dia duk sakat..hehe

      Padam
    4. dia periang dan memeriahkan blog :)

      Padam
    5. Ni ayah nk bagi petua kt miss N kalau nk awet muda..cari penyapu dan pegang cer berdiri depan cermin..tengok!!kahkah!!#kipidap N dongibap#

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami