Selasa, 15 November 2016

GELIGA PUTERI SERI WALINONG GRADE TERKEMUKA






























GRADE TERKEMUKA



Item penarikan ini di berikan oleh Puteri Wali Nong Sari yang kini ada di Kerajaan Tebu sebagai Salah 1 penasihat dari 11 penasihat yang ada . 

Tok malas nak cakap banyak pasal Puteri walinong sari Ni memandangkan kata katanya masin .. kang tok silap cakap.. di sumpahnya tok jadi peti ais kang naya je bhahahaa...

Ok kita masuk ke khasiatnya ya..

Puteri Walinong Sari handal di dalam perubatan dan geliga ini khusus bagi mereka yang ingin menjadi perawat ajaib.. amik .. bahasa pasar terus tok guna bhahaha.. kegunaannya mudah sahaja.. berdoa pada Allah minta di sembuhkan, dan kemudian usapkan di kawasan yang mempunyai penyakit. Better anda cuba pada pasangan dulu jika mahu melihat keajaibannya.

Caranya niat... ada yang tak tahu niat.. baik, niat tu ialah ucapan dari bibir, hati untuk sesuatu hajat / perkara.. tak kisah la dalam bahasa apa pun , Allah tu kan maha memahami... nak buat bahasa istana ke , bahasa purba ke, bahasa pasar ke, bahasa moden ke... asalkan kita berniat. dan bersungguh ingin membantu. Kemudian usapkan geliga ini di kawasan yang sakit. Aih.. malas la nak cakap banyak,. buat dulu la baru tau...

Batu ini mempunyai energi dan daya penyembuhan apa sahaja penyakit dan ambillah secara lojikal, mati sudah tentu bukan penyakit dan ia tak mampu di ubatkan.



Kod Produk : GPSN 131116
Bentuk : Permata
MAHAR : 90 Mlr


39 ulasan:

  1. Balasan
    1. Tahniah ayah.. mmg sniper ni...

      Padam
    2. Cam besa tok..umobile dh naik taraf 4g tok hehe

      Padam
    3. Cam besa tok..umobile dh naik taraf 4g tok hehe

      Padam
    4. ...na' bersaing dengan tuan IS tak larat. Minta lagi ngam, jadi tuan IS yang budiman lepaskan untuk tuan hamba. Mcm???

      Padam
  2. Balasan
    1. Alhamdulillah..esok payment sy bnk in kan yaa tok

      Padam
    2. Payment done kul 7 td tok.puas cri cdm mybnk yg ok

      Padam
    3. Terima kaish tuan, alhamdulillah moga di berkati

      Padam
    4. Aaminnn..sma2 tok..semoga tok diberi kesihatan yg baik dan dijauhkan dari segala penyakit..

      Padam
  3. Balasan
    1. item ade lg ke tok,kalau ade esok trus payment

      Padam
    2. silakan tanya sekiranya masih ada stock dapor ke 0178259540, esok dia balas mesej ya

      Padam
  4. Balasan
    1. stock dapor acer tanyakan mr baz tuan... dia yang dok simpan

      Padam
  5. Salam, tok, saya grab 1A..full payment done

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami