Ahad, 27 November 2016

GELIGA EMAS ALAM BUNIAN








Batu Geliga emas.

Selepas tidak lagi memperolehi Batu Geliga Emas dari luar negara, tok mencuba mendapatkan ia melalui penarikan... dan......... ini lah hasilnya. 

Amacam... sama tak?..... 

Tapi jangan percaya ia asli... ia sintetik tuan tuan / puan /cik..... cuma kelebihan sama... depa ni.... kalau kelebihan memang tip top iaitu :

Penarik kekayaan dunia dan kemakmuran 


Item ni memang ada 1 saja, belum dapat yang lain, sebenarnya ada banyak sebelum ni...sebelum ni tau... paham betui betui, sat g kata tok cakap macam Ke***** pulak... hahaha... sebelum ni ada banyak, tapi dah juai offline 1 biji ni dalam RM 250 tinggal 1 biji tok buat kenangan , tu maksudnya . 


Kod Produk : GB-4 161116
Bentuk : Geliga Emas Alam Bunian
MAHAR : 100 Mlr


Percuma Sebotol Minyak Gamat Rojam




10 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. Tok..status yg ni..lock dpost ke tak..klau tak saya nak grab tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. ia masih lock deposit tuan sampai esok hari last... bulan depan mulai 1 hb semua lock deposit boleh di grab dalam masa 7 hari ia lock deposit

      Padam
  3. Grab tuan klau ada lg ..brkenan yg ni..sbnr nya

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Terima kaish tuan, alhamdulillah .. moga sihat sentiasa sekeluarga

      Padam
  5. Sama sama tuan..amin...smoga tuan dan keluarga sihat sntiasa jgak..trma ksh jgk kat ayah..beri laluan..kpda sy..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami