Ahad, 27 November 2016

UNTUK TAWARAN PALING TINGGI SAHAJA



Kenai apa dia gambar ni?

Sejadah Hitam Bunian Kerajaan Jerai yang tok dah bincang nak amik 100 helai... tapi di bagi masa 3 tahun untuk di mesyuaratkan... jadi tok kena sabar menunggu. 

Item di atas ni tok nak maharkan pada nilai paling tinggi..... kepada sesiapa yang letak nilai yang sampai ke sasaran tok dan pada nilai tertinggi yang di persetujui.... 

Kenapa tok nak juai?.... lagi mau tanya ka?

Tok Peniaga

Tok nak guna modal beli produk jualan di Langkawi ni untuk di jual di Ganu, so sebagai otak peniaga, otak tok 24 jam non stop berfikir bagaimana untuk berniaga dan menambahkan produk. 

Tak sayang ke?.... dok aih... kalau kena dengan harganya...insyallah lepas, kalau tak kena... sayang tu ada juga..bukan senang nak dapat . Kalau senang p la amik sendiri hahaha. 

So, sila lakukan komen anda di sini... komen anda akan di buka usah risau...


Apa dia kelebihan sejadah ni?....

Banyakkkkkkkkkkkkk

Kalau tak banyak tak lah orang memburunya..... Kalau ahli mistik wajib la ada sejadah ni... kalau takda ibarat macam belum lengkap..... kalau ada 10000 guru mistik... tok jamin hanya 1 orang sahaja ada ...malah mungkin 100,000 orang hanya ada 1 sahaja yang ada. 


Pakai jubah hitam, serban hitam.. sejadah hitam ni dan solat di masjid.... kot nak menjadi perhatian ramai. 



SEJADAH HITAM BUNIAN


MAHAR : Tawaran Paling tinggi yang di persetujui. 



Dan Tawaran yang di tawarkan hendaklah di jelaskan dalam tempoh tok masih di Langkawi... maksudnya sebelum 29hb.... Kalau selepas tu, tawaran jualan ini akan di tutup .... bukan Lock dan bayar bulan depan.... tok nak pakai duit nak buat modal beli barang sini, apa bendanya nak bayar bulan depan, baik tak payah jual hahaha...ok paham na.... 

22 ulasan:

  1. Semoga ada yg dpt mencapai persetujuan harga dgn tok... sy hanya mampu menatap d blog ja....

    BalasPadam
  2. 28 nov tu.. da siap bank in... heheheh...

    BalasPadam
  3. Kalau tgk full saiz tu... sy rasa...bukan saiz muka kan tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau saiz muka.. dah rm3500.. last yg sy tau dlm blog ni..... mmmmm.... rasanya... semua dah tau kot... sasaran tok berape...

      Padam
    2. Haa itu kalau sejadah cindai tuan. Sejadah cindai boleh kata ramai yg maharkan.

      Ni sejadah sungguh

      Padam
  4. Rasanya boleh kt ayah ni huhu..sniper last minit..kalau pencen pn puas hati semua koleksi dh ada..insyaallah..

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Permaharan tepat ke sasaran tok. Tahniah tuan kreiu

      Padam
    2. Terima kasih byk byk tok.syg tok. Payment dah sent ke tok. >.<

      Padam
    3. Tahniah tn kreiu....mmg tau target tok....

      Padam
    4. Tuan kreiu izinkn sy nk sehelai benang sjdh itam ni? 🙆 hihi

      Padam
  7. Maaf tok.. mungkin ilusi mata.. nampak macam ada penampakan lah kat sejadah tu..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami