Isnin, 7 November 2016

GELIGA WALI TOK PUTIH
Tahukah anda bahawa di banding ada 2 kerajaan Binatang Terbesar, dan ia disempadankan melalui 1 bayang ghoib biru seakan akan ekor pari berhampiran jambatan Pertama menuju ke Jeli?


Dari arah Grik menuju Jeli, sebelah kanan Ialah Kerajaan Toman dan sebelah Kiri ialah kerajaan naga Puteh. Namun batu Geliga ini bukanlah Dari Naga puteh tersebut.


Geliga Puteh ini ialah hasil ritual seorang wali kerajaan Banding terhasil semasa mewujudkan sempadan berkenaan, Geliga ini terhasil dari sempadan Ghoib yang di bina, namun semasa pembinaan kedua kerajaan ini saling bermusuhan dan berlaku peperangan. Akibat dari pergelutan inilah beberapa bahagian Tembok sempadan yang dihasilkan melalui rituyal wali ini serba sedikit pecah. 


Serpihan inilah yang diberikan kepada kami untuk tatapan manusia dan bukti bahawa sempadan itu wujud di alam mereka, sempadan itu kelihatan hanya bayangan biru ekor pari sahaja dari alam kita...Tak sangka kan itu ialah tembok puteh hasil ritual seorang wali.
Insyallah kegunaannya : 


Pelindung diri ampuh


Perubatan Sihir


Pelindung semasa melakukan rawatan Ghoib, dengan izin Allah taala


KEGUNAAN TERBARU


Amat Amat Bagus Bagi Pasangan Kerap Bergaduh....


* Lupa nak bagitau, semua batu ni adalah ori...kalau tak caya bawak lah p test makmal Gem. Ia bukan sintetik atau batu masak.


Batu di atas terhasil dari ritual zikrullah seorang wali yang bergelar wali puteh
PANTANGAN


Tak Boleh di bawa masuk ke laut ( berenang )
Kod Produk : GWTP 61116
Bentuk : Permata
MAHAR :506 MlrKuantiti : Tak tentu

Kesian pula lihat kawan kawan, nak barang ni tapi ada halangan, tak apa.... meh kita bertoleransi:


MAHAR : 306 Mlr 
Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami