Sabtu, 19 November 2016

KALUNG KULIT HARIMAU












































Nah, sapa nak ambil barang penggerun, jangan bawak memancing atau berniaga sudah la, cara nak test ialah dengan 2 cara ni lah, samada tak dapat ikan atau niaga tak laku. 

Ia di pakai bila betul betul nak mengadap musuh, ni bukan barang siam, bekas kalung tu di mana mana ada jual dalamnya diisikan kulit harimau mati beragan istimewa dari Abang Megat, usah risau, Abg Megat boleh buat kira dia. 

Kalau yang ada masalah dengan anak buah ( kakitangan ) .. boleh lah pakai, dengan anak murid ke insyallah.. ni usaha sahaja, dan ia alami, takda jampi mentera bagai ... 100% alami. 


Kod Produk : KKH 151116
Bentuk : Loket / azimat
MAHAR : 60 Mlr

18 ulasan:

  1. Salam..sya lock 3a tok

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Assalamualaikum tok.. Full payment done.. Detail dah wassap Baz.. ;)

      Padam
  3. Anda semua mcm berpakat. Bagus. Nampaknya memasing dah punya gerak hati yg ckup tajam.

    BalasPadam
  4. Gerun sy tgk.... semua habis d sapu....

    BalasPadam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt.cepat2 wassap mr baz tuan

      0178259540

      Padam
  6. Salam..Tok,stock ade lagi tak....nak satu.

    BalasPadam
  7. Salam....Tok,ade stock lagi tak Tok nak satu

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Stock dapor tok x pasti dah sebav mr baz simpan .kekadang dia simpan 5 utk offline yg direct terus dgn dia

      Padam
  9. Utk penggerun org yg selalu marah kita boleh ke tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami