Ahad, 27 November 2016

KECUBUNG LUMUT



























Di dalam dunia batu permata, kecubung ini adalah antara item yang best, cuma kekadang newbie sahaja yang tatau... Nilainya pernah di maharkan di pasaran luar sebanyak RM 1000 sebiji...Bukan di sini la ok... 

Kecubung ni menarik kerana ada karang di dalamnya.. bukan lumut , so tajuk atas tu tak kena dah, tak pa lah kita betulkan di sini sahaja..

Kelebihan insyallah

Amat Sejuk 

Bagus buat baran dan mood tak Baik, sesuai bagi mereka anakke 3, 4, 7 dan ke 8. Yang ni serius..bukan tok nak main teka. 

Anti shir

Boleh diisikan kekuatan Karomah persilatan jika ada guru anda



Kod Produk : K.LUMUT 201116
Bentuk : Kecubung Karang
MAHAR : 90 Mlr


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami