Sabtu, 12 November 2016

BULUH TUMPAT








































Ni nama dia buloh tumpat.. kegunaan buluh tumpat ni ialah pemberat pukulan, pembisa mati selalu... jangan dok buat melawok aih nak buat p pukul orang, sunat tak kering lagi nak jadi gangstar, mai jumpa aq dulu kot nak sawan. 

Barang macam ni untuk mereka yang teraniaya , bukan saja saja nak p gaduh atau carik gaduh, bukan tak boleh tapi kita kat sini tak suruh pun. 

Buluh tumpat juga di gunakan di dalam kekuatan badan ... kekuatan tangan.. pemberat pukulan la tu. 

Page lepas pun ada 1 tu , last page yang tok kata rotan gunung juga adalah buluh tumpat.. cuma masa tu masih dok berdebat dengan mr baz ni apa tu apa. hahaha.. 


Kod Produk : B.TUMPAT 21116
Bentuk : buluh Tumpat ( permata ) 
MAHAR : 120 Mlr


60 Mlr


30 ulasan:

  1. Balasan
    1. 2a ayah unlock kepada sesiapa yg berkenan..

      Padam
    2. Tok.. sy unlock 5a.. nak lock 2a.... sbb nak buat cincin... tq ayah... kerana lepaskan

      Padam
    3. payment for lock deposit.. done..

      baki mahar akan dbyrkan sekali dgn mahar GP.. hjg bulan.. tq tok.. tq juga kpd ayah kerana lepaskan..

      Padam
    4. baik tuan... cuma mungkin GP ni akan di buat awal memandangkan tok agak bz dengan keluarga dan mertua di bulan 12

      Padam
    5. bgtau awal tok.. utk kami prepare.. dlm link GP.. takut nanti ada yg miss.. sy pun akan try awalkan mhrnya.. sbb gaji pg 24 nov

      Padam
    6. Baki mahar... done.. details tlah d beri kpd tn baz

      Padam
  2. Balasan
    1. Tok.. nak tny.. kekuatan tgn dan pemberat pukulan... buluh tumpat ni.. perlu djadikan cincin ke tok..

      Padam
    2. ya.. kalau ikut kata org tua tua, kena kulit la, buat apa pun asalkan kena dgn kulit

      Padam
  3. Tuan2..lebih baik lock deposit kalau syg item nie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tidak apa tu Tn Faizul kalau bukan rezeki saya ada yg grab atau lock deposit ,terima kasih

      Padam
  4. maaf tok saya terlepas pandang item 5a, byk sgt item beli. Tarikh pon dah due. Silakan siapa yg berhajat item 5a ni. Maaf sekali lagi tok.

    BalasPadam
  5. Item 5a ada lg ke tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1 dan 5A masih ada.silakan tn

      Padam
    2. Saya amik 1A lh tok..

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami