Rabu, 16 November 2016

BATU PERMAISURI NEKNYIOR





Penaik seri wajah dan tubuh
















Penaik seri wajah dan tubuh


















Pendinding dari sihir , Keampuhan insyallah terjamin

















Membantu Kasyaf




















Pendinding dari sihir , Keampuhan insyallah terjamin





















Penaik seri wajah dan seri tubuh


















Penaik seri wajah dan seri tubuh



















Pendinding dari sihir , Keampuhan insyallah terjamin


Agak lama tok holdkan kerana tergilakan keunikannya, alhamdulillah kini ia di buka untuk di maharkan kepada pelanggan GBunian. 

Batu pemberian permaisuri Neknyior Kerajaan Sabara, setiapnya mempunyai kelebihan berbeza dan sudah tentu ia diisikan oleh "org org " permaisuri. 

Kalau nak ikutkan kelebihan organik alaminya, ia bagus sekali di dalam perbuatan berkaitan perut, kepala dan lenguh serta bisa badan, di rendamkan sahaja.

Manakala kelebihan isian ini mampu di perolehi dengan hanya memakainya, bermaksud pemilik akan mendapat 2 kelebihan, kelebihan isian dan juga kelebihan organik permata ini 


Kod Produk : BPNN 241016
Bentuk : Batu Permaisuri special
MAHAR : 100 Mlr

17 ulasan:

  1. Balasan
    1. sudah ada yang lock depo di bawah tuan MM

      Padam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 4A dah di lock deposit org di atas tuan

      Padam
  5. Lock & grab 4A...bank in payment 10mlm nanti..
    (JW)

    BalasPadam
    Balasan
    1. byknya 4A....
      kalau dpt..kita transfer teruih nanti....

      (JW)

      Padam
    2. yang dpaat 4A tu tuan inderapura

      Padam
  6. Tok..batu jenis kasyaf menjadi rebutan ni..klu dpt jenis isian pun ok gak..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada 1 sahaja tuan.. ya nak isikan pun ia mesti ada simbolik berupa macam mata atau pusar tuan baru boleh buat

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami